i5 6600k Sistemin Render Performansı

Singu

Hectopat
Daha fazla  
İ5 6600k cpu
Asus z170 pro gaming anakart
8gb 2400 mhz ram
250 gb ssd samsung 850 evo
1.5tb hd
Asus eah5770 GPU

Bu sistemle render yapsam nasıl olur ? Genelde oyun videoları çekeceğim. Son olarak fraps video kaydı yapabilen uygulamalardan hangisini önerebilirsiniz? Uygulamaya 50 tl'ye kadar para verebilirim.

Kart şimdilik idare ediyor hala açamadığı oyun yok (tabi düşük ayarlarda) 2016 da çıkacak kart ları bekliyorum.1600x1200 lOw ayarlar da gta v 50 70 fps veriyor lol de 200 üstü bile alıyorum

Tmm zaten tek slot 8 gb aldım gerekirse 32 ye yükseltirim diye.
Bir de video kayıt programı alacağım ne önerirsiniz fraps ile video çektiğin zama boyut çok yüksek oluyor bunu düşüren programlar var fakat tam sürüm fraps kendisi bu işlemi yapabiliyor mu.
Bandicam da video kalitesi çok detaylı ayarlabilabiliyor tan sürüm almaya değer mi bu bandicam?

Tmm zaten tek slot 8 gb aldım gerekirse 32 ye yükseltirim diye.
Bir de video kayıt programı alacağım ne önerirsiniz fraps ile video çektiğin zama boyut çok yüksek oluyor bunu düşüren programlar var fakat tam sürüm fraps kendisi bu işlemi yapabiliyor mu.
Bandicam da video kalitesi çok detaylı ayarlabilabiliyor tan sürüm almaya değer mi bu bandicam?

Ekstra video programı önermem ama pascal bir kart alırsanız shadow play en iyi kayıt programı benim bildiğim. Frapsta kayıt yaparken FPS düşüşleri yaşanır ama shadow play de video çektiğinizi hissetmezsiniz bile.

Ekstra video programı önermem ama pascal bir kart alırsanız shadow play en iyi kayıt programı benim bildiğim. Frapsta kayıt yaparken FPS düşüşleri yaşanır ama shadow play de video çektiğinizi hissetmezsiniz bile.
Amd kartlar da da bu shadow play benzeri bir uygulama var hatta yüklü fakat son 20 dk sını felan kayıt ediyor acaba onda da sınırsız kayıt varmı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı