i5 6600k sistemin toplanması

Adsız.png

@TechnoDİNÇ kırmızı çerçeve içerisindeki kısmı okuduğunuzdan emin misiniz?

@rozetmen ayrıca sıvı soğutucu kullanacak iseniz Cooler Master Seidon 120V Ver. 2 tavsiye ediyorum. (Kesinlikle Ver.2 olan sürümü tercih edilmeli)

İkinci harddisk depolama amaçlı kullanılacak. Bu yüzden Black gibi pahalı bir seri yerine Fiyat/Performans ürünü olan Seagate 3.5" 2TB Barracuda harddisk tercih edilmelidir. Ayrıca benim önerdiğim SSD sizinkinden daha performanslı ve kullanmış olduğunuz sıvı soğutucunun Ver. 1 ses konusunda sabıkalı olduğundan önermiyorum.

Kingston HyperX Savage 240GB Benchmark
Samsung 850 Evo 250GB Benchmark
Dediğiniz şekilde samsung sddyi kingston ile ve anakartı gaming pro ile değiştirdim.soğutucu konusunda kararsızım,standart bir tane yazmıştım oraya.i5 6600k ve oc bir anakart aldığıma göre iyi bir soğutma istiyorum.hava soğutma mı kullanmalıyım yoksa sıvı mı?önerdiğiniz kasaya sıvı sistem sığar mı acaba?

önerdikleriniz hoşuma gitti gerçekten teşekkür ederim.fiyat çok değişmedi hemde.

@rozetmen Sıvı soğutma sığar merak etme. Ayrıca sıvı soğutma almalısın. Skylake işlemciler hava soğutmaların altında bükülebiliyor. Bu arada cümleye büyük harfle başla, ceza yiyebilirsin.

Güzel ve çok pahalı olmayan bir sıvı soğutma önerebilir misiniz?İşlemci ve ekran kartına iyi bir bütçe ayırdım zaten,yan ekipmanlardan tasarruf yapmaya çalışıyorum :)

@rozetmen sıvı soğutma işlemcinin O.C. potansiyelini arttıracaktır. Bu da sistemin performansını etkileyecektir. Cooler Master Seidon 120V Ver. 2 sıvı soğutmasını tavsiye ediyorum.
Sesli mi çalışıyor bu acaba?Bu arada sistemi topladım,sinerji inventus gibi sitelerle arasında 250 lira falan var.150 tl civarı da vatan düşecek,100 lira için dışarıdan kargoyla getirmeye değmez diye düşünüyorum.Önümde montajı yapılacak.

@rozetmen önerdiğim sıvı soğutmanın 2. versiyonunda herhangi bir sorun yok. Önerebileceğim daha verimli bir sıvı soğutma yok.
Adsız.png

Cooler Master Seidon 120V Ver. 2 sıvı soğutma ile birlikte fiyat 5.058,46 TL yapıyor. Sıvı soğutmayı önerdiğim siteden almanız gerekecek. Çünkü Vatan Bilgisayar'ın stoklarında bulunmamaktadır.

@rozetmen önerdiğim sıvı soğutmanın 2. versiyonunda herhangi bir sorun yok. Önerebileceğim daha verimli bir sıvı soğutma yok.
Eki Görüntüle 131896
Cooler Master Seidon 120V Ver. 2 sıvı soğutma ile birlikte fiyat 5.058,46 TL yapıyor. Sıvı soğutmayı önerdiğim siteden almanız gerekecek. Çünkü Vatan Bilgisayar'ın stoklarında bulunmamaktadır.
Stoklarda mevcut siz google arama yaptıysanız orada v1'in linki var.ürün kodunda r2 yazıyor sanırım 2.versiyon,verdiğiniz linkten daha ucuz.Yine de alırken dikkat ederek alırım.bu gönderdiğiniz kasa benim kasa seçimime göre daha uygun ve daha havalı gözüküyor.
COOLER MASTER SEIDON 120V SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2016-01-16 20.55.00.png
    Ekran Resmi 2016-01-16 20.55.00.png
    134,9 KB · Görüntüleme: 156
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı