Asus Z170-A ile daha stabil O.C yapabilirsin ama senin için O.C çok önemli birşey değilse MSI'da seni üzmez. Asus Z170-A windows üzerinden O.C yapma imkanı da sağlıyor. Deluxe'ün biraz sadeleştirilmiş hali.

Anakart performans farkı yapmamakta. Yani kafana göre takılabilirsin ama O.C gibi bir şey söz konusuysa her şey değişir ve biraz ince araştırmalara gireriz

Çok teşekkürler aklımda gerçekten bir fikir oturdu sonunda. Son olarak benimde sistem toplayan arkadaşa önerim inventus , sinerji yada webdenal den toplaması vatan kesinlikle çok pahalı.

Webdenal gerçekten güvenilir mi? Fiyatları çok ucuz. 4500 tl ile Hepsiburada'dan topladığım sistemi Webdenal'dan 4200 liraya topladım. Garantide yada geri iade de zorluk çıkarırlar mı?

Forumlarda hakkında pek kötü yorum okumadım ve Technopat olarak önerildiğine göre bencede güvenilirdir lakin alışveriş yapmadım. @Recep Baltaş @Ali Güngör abilerden skylake sistem videolarında topladıkları bilgisayar için bu siteyi öngörmüşlerdi ve sitede mevcut şuan Technopat skylake sistemi diye

Webdenal gerçekten güvenilir mi? Fiyatları çok ucuz. 4500 tl ile Hepsiburada'dan topladığım sistemi Webdenal'dan 4200 liraya topladım. Garantide yada geri iade de zorluk çıkarırlar mı?
Webdenal.com çok güvenilir bir site. Burdan bir arkadaş soğutcu almıştı çiziksiz göndermişler. Garanti ise satın alırken felan gösteriyor. Ürün bilgilerinden gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…