İ5 6600K Tabanlı Sistem Toplama

Aynen öyle ne kadar zorlarsan kardır sonuçta her dakika bilgisayar almıyoruz bir 500 lira gtx980 gibi bir canavarı sistemine katar :) 1Game1Gamer dostum sana bir sorum olacak sence oyun sistemi için Asus Z170-a mı kullanmalıyım yoksa Msi Z170a Gaming M3 mü çok arada kaldım ve anakart konusunda bilen birine ihtiyacım var :)
Anakart performans farkı yapmamakta. Yani kafana göre takılabilirsin ama O.C gibi bir şey söz konusuysa her şey değişir ve biraz ince araştırmalara gireriz :)

Çok teşekkürler aklımda gerçekten bir fikir oturdu sonunda. Son olarak benimde sistem toplayan arkadaşa önerim inventus , sinerji yada webdenal den toplaması vatan kesinlikle çok pahalı.

Forumlarda hakkında pek kötü yorum okumadım ve Technopat olarak önerildiğine göre bencede güvenilirdir lakin alışveriş yapmadım. @Recep Baltaş @Ali Güngör abilerden skylake sistem videolarında topladıkları bilgisayar için bu siteyi öngörmüşlerdi ve sitede mevcut şuan Technopat skylake sistemi diye :D

Webdenal gerçekten güvenilir mi? Fiyatları çok ucuz. 4500 tl ile Hepsiburada'dan topladığım sistemi Webdenal'dan 4200 liraya topladım. Garantide yada geri iade de zorluk çıkarırlar mı?
Webdenal.com çok güvenilir bir site. Burdan bir arkadaş soğutcu almıştı çiziksiz göndermişler. Garanti ise satın alırken felan gösteriyor. Ürün bilgilerinden gösteriyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı