Çok uzun yıllar sonra bilgisayar toplayacağım tekrardan, dolayısı ile son teknolojilerden pek haberdar değilim yardımlarınızı rica ediyorum.
Bilgisayar monitör dahil 4300 TL civarında olmalı (bütçem bu kadar şimdilik). Paylaştığım gibi bir sistem yaptım biraz araştırıp, artıları eksileri nelerdir, neler değiştirebilir? Bütçe sınırını aşmamak şartı ile yardımcı olabilir misiniz?
Öncelikle merhaba. Seçtiğiniz işlemcinin yanında soğutucu bulunmamaktadır. Bu sistemdeki eksik soğutmadır. Seçtiğiniz monitörden az bir miktar kısıp cooler master seidon 120v almanızı tavsiye ediyorum. Onun dışında sisteminiz gayet güzel. Şimdiden hayırlı olsun.
Öncelikle merhaba. Seçtiğiniz işlemcinin yanında soğutucu bulunmamaktadır. Bu sistemdeki eksik soğutmadır. Seçtiğiniz monitörden az bir miktar kısıp cooler master seidon 120v almanızı tavsiye ediyorum. Onun dışında sisteminiz gayet güzel. Şimdiden hayırlı olsun.
Arkadaslar anakartı H170 Pro Gaming alıp da işlemciyi 6600K almam saçma mıdır ? Yani Z serisi anakart almıyorken 6600k gereksiz midir, 6600 yeterli midir?
Su an için OC düşünmüyorum ama ilerisi için neden olmasın.. bu arada SSD önerin için teşekkür ederim IOPS değerleri bilgim dahilinde değildi, göz önünde bulunduracağım bu öneriyi
R9 380x alacağım gibi duruyor, benchmark sonuçlarına baktım gtx 960 dan daha iyi 970 den daha kötü.. tam o aradaki boşluğu dolduran bir ekran kartı olmuş.. teşekkürler tavsiye için
Eki Görüntüle 134694
Bu sistemi tavsiye ediyorum. Kasanın siyah modeli bulunmadığından beyaz modelini koydum. Dilerseniz siyah modelini tercih edebilirsiniz.