İ5 6600K Tabanlı Sistem Toplama

Obarey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Çok uzun yıllar sonra bilgisayar toplayacağım tekrardan, dolayısı ile son teknolojilerden pek haberdar değilim yardımlarınızı rica ediyorum.
Bilgisayar monitör dahil 4300 TL civarında olmalı (bütçem bu kadar şimdilik). Paylaştığım gibi bir sistem yaptım biraz araştırıp, artıları eksileri nelerdir, neler değiştirebilir? Bütçe sınırını aşmamak şartı ile yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. Seçtiğiniz işlemcinin yanında soğutucu bulunmamaktadır. Bu sistemdeki eksik soğutmadır. Seçtiğiniz monitörden az bir miktar kısıp cooler master seidon 120v almanızı tavsiye ediyorum. Onun dışında sisteminiz gayet güzel. Şimdiden hayırlı olsun.

Evet, soğutucuyu unutmuşum Teşekkürler yorumun için

Arkadaslar anakartı H170 Pro Gaming alıp da işlemciyi 6600K almam saçma mıdır ? Yani Z serisi anakart almıyorken 6600k gereksiz midir, 6600 yeterli midir?

Gtx 960 iyidir ama alabilirseniz siz r9 380x alın daha fazla performanslı aralarında pekte bir fiyat farkı yok.

Z170 yapmak daha iyi olabilir anakartı eğer OC yapacak iseniz. Onun dışında SSD Samsung 850EVO alınabilir çünkü IOPS değerleri daha yüksek.
Su an için OC düşünmüyorum ama ilerisi için neden olmasın.. bu arada SSD önerin için teşekkür ederim IOPS değerleri bilgim dahilinde değildi, göz önünde bulunduracağım bu öneriyi

Gtx 960 iyidir ama alabilirseniz siz r9 380x alın daha fazla performanslı aralarında pekte bir fiyat farkı yok.
R9 380x alacağım gibi duruyor, benchmark sonuçlarına baktım gtx 960 dan daha iyi 970 den daha kötü.. tam o aradaki boşluğu dolduran bir ekran kartı olmuş.. teşekkürler tavsiye için

Eki Görüntüle 134694
Bu sistemi tavsiye ediyorum. Kasanın siyah modeli bulunmadığından beyaz modelini koydum. Dilerseniz siyah modelini tercih edebilirsiniz.
teşekkür ederim öneri için gayet güzel bir sistemmiş bu da, sadece ekran kartını r9 380x ile değiştiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…