i5 6600K tabanlı sistem toplama

Eriklidamacana

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, kısa keseceğim şöyle bir PC topladım aşağıda yazıyor detaylı. Eksileri var mıdır ? Varsa nelerdir ? Gerçekten bu konu ile alakalı ciddi bilgi sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler.

gaming.jpg

Bence her şey güzel ama işlemci soğutucusunu 2 kere eklemişsin hesaplarken sıkıntı çıkabilir fiyat konusunda.Şimdiden hayırlı olsun. :)

:) çok teşekkür ederim, 2 tane değil print screen yaparken fazlaca almışım :D tek sıkıntım anakart.. Anakart bu sistem için herhangi bir sıkıntı çıkartabilir mi acaba diye düşünmüyor değilim. 1 haftadır falan uğraşıyorum, en sonunda böyle bi konfügrasyon yaptım. Bakalım kredi kartımın son taksiti bu ay bitiyor biter bitmez çekicem :) almışken de sağlam bir şey olsun diyorum

Bütçede Sıkıntın Yoksa Z170 Daha İyi Olur Bu Sisteme. Bende İ5 6600K İşlemcili Sistem Toplamayı Düşünüyorum Z170 Var Benim Topluycağım Sistemde

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı