i5 6600K tabanlı sistem toplama

Öncelikle İ5 6600K çarpan kilidi açık bir işlemci anakartınız işlemcinizi desteklemiyor. Şöyle bir sistem çıkarttım:
asasasas.png

Toplanılan yer: www.sinerji.gen.tr

İşlemciyi çarpan kilidi açık seçmişsiniz bu durumda z170 chipsetli bir anakart almanız daha iyi olur. Ekran kartı olarak da ay sonunda RX 480 çıkacak ve seçtiğiniz ekran kartı civarı bir fiyatla çok çok daha iyi bir performans vadediyor. Eğer bekleyebilirseniz paranızın karşılığında daha yüksek performans alabilirsiniz.

İşlemciyi çarpan kilidi açık seçmişsiniz bu durumda z170 chipsetli bir anakart almanız daha iyi olur. Ekran kartı olarak da ay sonunda RX 480 çıkacak ve seçtiğiniz ekran kartı civarı bir fiyatla çok çok daha iyi bir performans vadediyor. Eğer bekleyebilirseniz paranızın karşılığında daha yüksek performans alabilirsiniz.

Önerin için cok tesekkur ederim sole bıse dusundum uygunmudur uyumlumudur bı bakarmısın
Ekran Kartı:RX 480 alıcam
AnakartıBu dusunuyorum olurmu bı bakarmsın
MSI Z170A Krait Gaming 3X D4 2400Mhz ATX 1151 (MSI DS B1 Interceptore Mouse Hediye)

Birde İslemcıye cok yuklenmene gerek yok dedeiler bende bunu dusundum bunada bakarsan sevınırım

Intel Core i5-6500 Skylake 6M 3.20Ghz 1151

Birde rx480 gtx970den ustunmu??

Simdiden Tessekur ederim

Önerin için cok tesekkur ederim sole bıse dusundum uygunmudur uyumlumudur bı bakarmısın
Ekran Kartı:RX 480 alıcam
AnakartıBu dusunuyorum olurmu bı bakarmsın
MSI Z170A Krait Gaming 3X D4 2400Mhz ATX 1151 (MSI DS B1 Interceptore Mouse Hediye)

Birde İslemcıye cok yuklenmene gerek yok dedeiler bende bunu dusundum bunada bakarsan sevınırım

Intel Core i5-6500 Skylake 6M 3.20Ghz 1151

Birde rx480 gtx970den ustunmu??

Simdiden Tessekur ederim
AMD'nin söylediğine göre RX 480, GTX 970'den üstün olacak. O işlemciyi de alabilirsin ancak RX 480 ile küçük de olsa bir darboğaz ihtimali olabilir. Bu konuda başka arkadaşlardan yardım alman daha doğru olur. Anakart da iyi bir seçim olmuş.

AMD'nin söylediğine göre RX 480, GTX 970'den üstün olacak. O işlemciyi de alabilirsin ancak RX 480 ile küçük de olsa bir darboğaz ihtimali olabilir. Bu konuda başka arkadaşlardan yardım alman daha doğru olur. Anakart da iyi bir seçim olmuş.
Tekrardan teşekkürler yani rx480le o işlemci olmazmı diosun yoksa pahalıdır olur anlamadım???

O işlemci (6500) darboğaz yapabilir bir ihtimal dedim ancak tam bilgim yok. i5 6600 ve daha üstü yeterli olacaktır.
Tm cok saol parcalar uyumlu dimi İyi bilgisayar cıkarım ortaya kac yıl goturom işlemciyi 6600 yapıcam

Adsız.jpg
BU nasıl Bi BAKARMISIN EKRAN KARTI DEISICEK AMA

Anakartı MSI H170 Gaming M3 ile değiştir. Çünkü seçtiğin işlemci K ibareli değil yani hızaşırtma yapamazsın. Bu yüzden Z170 çipsetli bir anakarta ihtiyacın yok. Bir de belleği 2x8 GB yaparsan daha iyi olur ilerisi için.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı