i5 6600K tabanlı sistem toplama

Toshiba 2tb alabilirsin. 234 lira.

Toshiba 2TB 7200RPM Sata3 64Mb Cache 3.5" Sabit Disk Fiyatı

Dark N10 alabilirsin. Bende ikinci defa aldım.

DARK N10 USB 3.0, 5x12cm Fan, Fan Kontrolcülü, Pencereli ATX Kasa DKCHN10

Aerocool uygun fiyat ve alan çok kişi var. Ben High Power Astro Lite 750w kullanıyorum.

Aerocool AEROCOOL KCAS , 600W, PFC, 12CM FAN, GÜÇ KAYNAĞI AE-KCAS600 Güç Kaynağı Ünitesi

Bellek burdan alırsan daha uygun olur. Aynı modeli 211 liraya satın aldım ancak stok bitti şuan satışı yok.

Kingston DDR4 16GB(1x16GB) HyperX Fury Black 2133MHz Ram (HX421C14FB/16)

Ben olsam 834 lira yerine 1099 liraya 6700 almayı düşünürüm. Takas yapma şansımız olsa 6700 al ben sana 6600 artı 325 lira verebilirim derdim ama sana kalmış işlemci. 6600k ile başa baş giden bir işlemci. Overclock olmadan ve ileride çoklu çekirdek 4 artı ihtiyacını karşılayacak bir işlemci. Ana kartı hepsi burada sitesinden aldım 434 lira sanırım o da aklında olsun. Geri kalan bileşenler ve tavsiye ettiklerim benim kurduğum sistem ile birebir.

Tavsiyelerin için çok sağol arkadaşım . Senin önerilerine göre düzenliyeceğim kasayı , senin sistemin özelliklerini yazarmısın acaba ? .

Dolar arttığı için 6700'ü 1.157 liradan buldum .

Tavsiyelerin için çok sağol arkadaşım . Senin önerilerine göre düzenliyeceğim kasayı , senin sistemin özelliklerini yazarmısın acaba ? .

Dolar arttığı için 6700'ü 1.157 liradan buldum .

Yok 6700 alma çünkü detaylı araştırma yaptım. Çok ilginç benchmark testleri ve bazı oyun testlerin de 6600 açık ara önde görünüyor. Sistemim;

İşlemci: i5 6600
Anakart: Msi B150 Gaming M3
Bellek: Kingston 16gb 2133mhz
Ekran kartı: RX 480 düşünüyorum.
Kasa: Dark N10
Güç: High Power Astro Lite 750w
SSD: OCZ Trion 150 240gb
Hard disk: Toshiba 2tb 64mb
Monitör: Asus MG278Q
Klavye: Everest Rampage Chief
Fare: Kararsızım.
Kulaklık: Msi DS502

Son düzenleme:
Ben fare olarak everest SGM-x7 kullanıyorum ucuz ama işimi görüyor . 1 milyon tık ömrü var o bakımdan kötü bende seyirmeye başladı bazen zor algılıyor .

Ben fare olarak everest SGM-x7 kullanıyorum ucuz ama işimi görüyor . 1 milyon tık ömrü var o bakımdan kötü bende seyirmeye başladı bazen zor algılıyor .

Ucuz mal sorun çıkarıyor kısa vade de o yüzden fiyat ile performansı birlikte sunan marka ve modelleri tercih etmek gerekiyor. Bende kullandım bir süre o modeli ama sorunlu olduğu için önceki sistemim ile birlikte hediye etmiştim. RX 490 yıl başında çıkacağı için 480 modelini almayı düşünüyorum. 490 çıkana kadar. Kurmuş olduğum sistem de beni üzmek isteyecek bir bileşen yok. Klavye biraz soru işareti var ama bilek desteği benim işime geliyor. Fare olarak seçenek çok elime uygun olmasını istiyorum sadece. Oturduğum zaman 6-7 saat oyun oynayan biriyim. En iyisinden bir de koltuk almam gerekiyor. Pazartesi sistemi kurmuş olurum bir aksilik çıkmaz ise ekran kartı hariç. Burada senin için paylaşabilirim. Sende duruma göre içine siner ise toplarsın.

Ucuz mal sorun çıkarıyor kısa vade de o yüzden fiyat ile performansı birlikte sunan marka ve modelleri tercih etmek gerekiyor. Bende kullandım bir süre o modeli ama sorunlu olduğu için önceki sistemim ile birlikte hediye etmiştim. RX 490 yıl başında çıkacağı için 480 modelini almayı düşünüyorum. 490 çıkana kadar. Kurmuş olduğum sistem de beni üzmek isteyecek bir bileşen yok. Klavye biraz soru işareti var ama bilek desteği benim işime geliyor. Fare olarak seçenek çok elime uygun olmasını istiyorum sadece. Oturduğum zaman 6-7 saat oyun oynayan biriyim. En iyisinden bir de koltuk almam gerekiyor. Pazartesi sistemi kurmuş olurum bir aksilik çıkmaz ise ekran kartı hariç. Burada senin için paylaşabilirim. Sende duruma göre içine siner ise toplarsın.

ROG Strix RX 480 almaya karar verdim bu arada sadece piyasaya sürülmesini bekliyeceğim .

ROG Strix RX 480 almaya karar verdim bu arada sadece piyasaya sürülmesini bekliyeceğim .

Açıkçası en pahalı bileşim genellikle Asus yapıyor. Kötü mü değil. Ancak Amd ve Nvidia olarak en iyi performansı Sapphire ve Evga veriyor. OC olarak RX 480 seçimi bir numara Sapphire sonra Asus geliyor. Yazılım olarak benim seçimim oyun için Msi olur. Her ne kadar üçüncü sırada olsa da overclock olarak. Yine de incelemeler sonrası seçmeyi düşünüyorum. Çünkü monitörüm 1440p ve 144hz olduğu için benim için önemli olan performans.

Açıkçası en pahalı bileşim genellikle Asus yapıyor. Kötü mü değil. Ancak Amd ve Nvidia olarak en iyi performansı Sapphire ve Evga veriyor. OC olarak RX 480 seçimi bir numara Sapphire sonra Asus geliyor. Yazılım olarak benim seçimim oyun için Msi olur. Her ne kadar üçüncü sırada olsa da overclock olarak. Yine de incelemeler sonrası seçmeyi düşünüyorum. Çünkü monitörüm 1440p ve 144hz olduğu için benim için önemli olan performans.
GALAX nasıldır sence ? . Gayet iyi fanları var sence rx480 e edit yaparlarmı ? sapphire'i de gördüm ama tek fanlı olarak pek iç açıcı gözükmüyor .

GALAX nasıldır sence ? . Gayet iyi fanları var sence rx480 e edit yaparlarmı ? sapphire'i de gördüm ama tek fanlı olarak pek iç açıcı gözükmüyor .

ASUS, MSI, Gigabyte, PowerColor, XFX and Sapphire custom Radeon RX 480 pictured | VideoCardz.com

Sapphire, Msi, Asus arasında seçim yapmak gerekir. İkinci el olarak en çabuk elden çıkacak markalar bunlar olur büyük ihtimalle. Bir üst seviye ekran kartı RX 490 tanıtım tarihi de 31 Aralık gözüküyor. Asus ve Msi kaliteli malzeme ile Sapphire'i geçer. Overclock olarak Sapphire diğer iki markayı geçer. Ben Msi ile Sapphire arasında seçim yapmayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı