GSKILL RipjawsV Kırmızı F4-3000C15D-16GVR PC Ram Belleği 16GB (2x8GB) 3000Mhz DDR4 CL15 1.35V
OCZ TRION 150 240GB SATA3 2.5
Intel Skylake Core i5 6600K 3.5GHz 1151 6MB HD530 Skylake i5-6600K İşlemci
Thermaltake Versa N23 700W 80Plus Psu Usb 3.0 Pencereli CA-3E2-70M1WE-00 Kasa
TOSHIBA 3.5'' 2TB 7200 RPM SATA 3.0 GB/s DT01ACA200
İlk 2 link de bulunan ürünleri almaya çalış. Diğerlerini zaten almıyorsun. Yani vatandan alacaksın. Hayırlı olsun şimdiden.
Tamamdır. Ssd ve ram olarak bunları almaya özen göstereceğim fakat az öncede sordum bu alacağım ana kartta da bahsettiğiniz ping düşüşünü bu ana kartta da görmem mümkün değil mi?
Ayrıca fan cpuya uyumlu mu?
Bir sorum daha var. Hdd'de 64 mb ve 32 mb arasında ciddi bir fark olur mu? Şu anda sizin son önerdiklerinizi ekleyerek topladım yani ram, ssd, hdd'yi değiştirerek topladım pek fark etmedi fiyat olarak toplam 4248 ₺ den 4331 ₺ oldu. Şimdi dediğiniz sitelerden toplayıp farka bakacağım. Söylediğiniz gibi olursa bu linklerden teker teker alıp kendim evde toplayacağım.
Oradan toplayında 300 ₺ daha ucuz geldi yalnız ocz trion 2.5 bu problem olur mu ya da alternatif bir ssd önerebilir misiniz?Dediklerin arasında bir sorun olmaz. Onları yazmıştım ama telefon ile yazıyorum ya unuttum ya da sildim kusura bakma. Anakart da Gaming Lan var sanırım sorun olmaz. Hard Disk ve soğutucu sorun olmaz. Bellek daha düşük fiyata bunlar daha yüksek mhz değerine sahipler. SSD yine samsung al ama en düşük 850 serisi, kullandığım SSD önerdim. Hard Disk en ideal 64mb önbellek 7200rpm almaya çalış. Dediğim şekilde alırsan, yani o linklerden zaten fiyat olarak artı geçersin. Artan para ile de Thermaltake sıvı soğutma alabilirsin.
Eski monitörü Antalya'da bir arkadaşa sattım geçen ay. O da bu sistemi topladı. Ona da yardımcı olmuştum. Aynı sitelerden bir iki farkı parça almıştı. Bende daha önce bu siteleri kullandım. Geri ödenen yani iadeli 2500 lira civarı para var. Geri iade, ilgi vb. konular da için rahat olsun. Monitör dışında pek sorun yaşanacağını sanmıyorum. Taşıma esnasında zarar görebilir çünkü.
Oradan toplayında 300 ₺ daha ucuz geldi yalnız ocz trion 2.5 bu problem olur mu ya da alternatif bir ssd önerebilir misiniz?
Eki Görüntüle 180304
Sizin önerinizle sistemi belirledim satın alınmayı bekliyor fakat bugün aklıma bir şey geldi şu anda bir sıkıntım var ve bu sıkıntım olumlu sonuçlanırsa bütçeyi biraz daha arttırabilirim diye düşünüyorum bu sebeple piyasaya baktığımda ya işlemciyi i7 yapabiliyorum ya da ekran kartını 1070 yapabiliyorum siz hangisini yapmamı önerirdiniz=Kardeşim ben kullanıyorum. Gayet güzel bir SSD kendisi. Ama para harcamak istiyorsan;
Samsung 850 EVO 250GB 2.5 inç SATA III Notebook-Masaüstü SSD MZ-75E250BW
Memnun eder ikisi de, içine hangisi siniyor ise onu al.
Tam dediğ
Sizin önerinizle sistemi belirledim satın alınmayı bekliyor fakat bugün aklıma bir şey geldi şu anda bir sıkıntım var ve bu sıkıntım olumlu sonuçlanırsa bütçeyi biraz daha arttırabilirim diye düşünüyorum bu sebeple piyasaya baktığımda ya işlemciyi i7 yapabiliyorum ya da ekran kartını 1070 yapabiliyorum siz hangisini yapmamı önerirdiniz=
Valla bende bir korku olmaya başladı. Düşündüm, dedim ki şu zaman ki oyunlarda ultrada 50-70 fps alıyorsa bu ekran kartı ile seneye bile ultrada 60 fps oynamak hayal olacakbenchmarklara baktığımda i5 6600k OC ile i7 hizasında fps alıyor sık sistem değiştirmek istemiyorum ama dediğim gibi bi 3-4 senede rahat oynamak istiyorum Ne olur ne olmaz bir sıkıntı daha olur bu sefer kendime mousepad bile alamam Birde forumda baktım konulara insanlar ya 1070 al para ekleyip ya da 480 al diyince dedim bu kartın rakibi çok biz yavaştan çıkalım fakat bilmiyorum i5 6600k 4.5 ile 1070 alıp 1080 çözünürlükde uzun ömürlü oynarız. 1440'a gelince daha bir Bismillah ben 1080pde oyun zevkini tadamadım daha 1080p monitörde 1360 x 1024 çözünürlükle GTA V bitirmiş biri olarak konuşuyorum Belki o dediğim 3-4 sene sonrası için bi 1440p 144hz monitör ve yeni ekran kartıyla beraber işlemci alırım sonuçta 3-4 sene elimiz armut toplamayacak kıyıya köşeye bir birikim yapıp alırız neyse İ5 OC benchmarkları izleyince az buçuk aklıma yattı, MSI 1070 gaming x, 1070 founders edition'dan daha pahalı normalde ucuz olması gerekmiyor mu ya? Ayrıca çok fazla fikir değiştiren biri olduğum için sizinde başınızı ağrıttım kusura bakmayın Aşşağı yukarı bir senelik sandalyem 1 hafta önce pes etti, yollarımızı ayırdık. Malum bilgisayar topluyorum spotcuları gezdim sıfır bir sandalye beğendim klasik makam koltuklarından 200 ₺'ye aldım valla sağlam duruyor bir sene götürür inşallah beni Tekrar teşekkür ediyorum yardımlarınız için sistemi topladığımda tekrar mesaj atmayı düşünüyorum. Sizde sandalyeyi alınca bir hayırlı olsun almak için foto atarsınız artık