i5 6600K ve GTX 1070 Sistem toplama

AyberkA

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Uzakyol Vardiya Zabiti
Merhabalar, almaya karar verdiğim sistemin üzerinden bir de siz göz geçirir misiniz? Eksikleri ya da değiştirilse iyi olur dediğiniz parçalar hangileridir?

Adsızz.png

Şimdiden teşekkürler. Bu arada bütçem bu civarlarda belki 300-400 lira daha oynayabilir.

İşlemciyi ya İ5 6600 yap ya da İ7 6700. Eğer monitörün 1080p ise ve o çözünürlükte oynayacaksan İ7 6700 almanı öneririm. 2k çözünürlükte oynayacaksan da ikisi de alınabilir.

Ramleri tek değil de çift modül alman daha verimli olur ayrıca. Onun dışında sistem iyi. :)

Kardeşim bende pc toplamayı düşünüyorum.Bu sistem acaba banada uygunmudur.
Hem windows 10 kullanacağım hem linux ve Adli bilişim programları

İşlemciyi ya İ5 6600 yap ya da İ7 6700. Eğer monitörün 1080p ise ve o çözünürlükte oynayacaksan İ7 6700 almanı öneririm. 2k çözünürlükte oynayacaksan da ikisi de alınabilir.

Ramleri tek değil de çift modül alman daha verimli olur ayrıca. Onun dışında sistem iyi. :)

Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim. :) Dikkat etmemişim sistemde çift modüle teşekkürler farkettirdiğin için ve 6600K 6600 arasındaki fark nedir?

Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim. :) Dikkat etmemişim sistemde çift modüle teşekkürler farkettirdiğin için ve 6600K 6600 arasındaki fark nedir?
OC yapılan bir işlemci almışsınız ama anakartınız OC desteklemiyor. Anakartı Z170 bir anakartla değiştirin ya da OC yapmam diyorsanız K serisi olmayan (i5 6600/i7 6700) bir işlemci alın.

ikisi arasındaki en büyük fark sonunda "K" ibaresi olan overclock yani hız aşırtma yapılabilme özelliğine sahip diğerinde ise bu özellik yok. Bu arada diğer arkadaşa ek ramleri 2133Mhz almanı tavsiye ederim çünkü aynı anakartı kullanıyorum ve ramim 2400Mhz olmasına rağmen en fazla 2133Mhz'de çalıştırabildim.

Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkürler en son bu sistemde karar kıldım soğutmam ve kasa içi hava akışı sizce sıcaklık değerlerinde bi sorun çıkarır mı?
zzzzzzzzzzz.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı