Pikachu.34 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.882 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İstanbul 13 Kasım 2017 #11 Ekran kartı için revize edilmiş fiyat nedir? Revize edilmiş hali mi 1300?
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 13 Kasım 2017 #12 Soğutucuyu PTT ile kontollü gönderim yaparsan alabilirim...
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.296 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 14 Kasım 2017 #13 Pikachu.34 dedi: Ekran kartı için revize edilmiş fiyat nedir? Revize edilmiş hali mi 1300? Genişletmek için tıkla... Revize fiyat kasa için, parça fiyatlarında bir indirim yapmadım. Frosa dedi: Soğutucuyu PTT ile kontollü gönderim yaparsan alabilirim... Genişletmek için tıkla... Soğutucunun nesini kontrol edeceksiniz bilmiyorum ama WhatsApp'dan iletişime geçebilirseniz daha iyi olur.
Pikachu.34 dedi: Ekran kartı için revize edilmiş fiyat nedir? Revize edilmiş hali mi 1300? Genişletmek için tıkla... Revize fiyat kasa için, parça fiyatlarında bir indirim yapmadım. Frosa dedi: Soğutucuyu PTT ile kontollü gönderim yaparsan alabilirim... Genişletmek için tıkla... Soğutucunun nesini kontrol edeceksiniz bilmiyorum ama WhatsApp'dan iletişime geçebilirseniz daha iyi olur.
Pikachu.34 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.882 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İstanbul 14 Kasım 2017 #14 dgknyl dedi: Revize fiyat kasa için, parça fiyatlarında bir indirim yapmadım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için bir indirim söz konusu olur mu?
dgknyl dedi: Revize fiyat kasa için, parça fiyatlarında bir indirim yapmadım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için bir indirim söz konusu olur mu?
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.296 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 14 Kasım 2017 #15 Pikachu.34 dedi: Ekran kartı için bir indirim söz konusu olur mu? Genişletmek için tıkla... Düşünmüyorum. Fiyat normal.
Pikachu.34 dedi: Ekran kartı için bir indirim söz konusu olur mu? Genişletmek için tıkla... Düşünmüyorum. Fiyat normal.
Pikachu.34 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.882 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İstanbul 14 Kasım 2017 #16 dgknyl dedi: Düşünmüyorum. Fiyat normal. Genişletmek için tıkla... Hayırlı satışlar o zaman.
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 14 Kasım 2017 #17 dgknyl dedi: Revize fiyat kasa için, parça fiyatlarında bir indirim yapmadım. Soğutucunun nesini kontrol edeceksiniz bilmiyorum ama WhatsApp'dan iletişime geçebilirseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Başıma gelen bir olay yüzünden böyle düşünüyorum. Zira havale ardından kargo pek mantıklı gelmiyor...
dgknyl dedi: Revize fiyat kasa için, parça fiyatlarında bir indirim yapmadım. Soğutucunun nesini kontrol edeceksiniz bilmiyorum ama WhatsApp'dan iletişime geçebilirseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Başıma gelen bir olay yüzünden böyle düşünüyorum. Zira havale ardından kargo pek mantıklı gelmiyor...
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.296 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 16 Kasım 2017 #18 Frosa dedi: Başıma gelen bir olay yüzünden böyle düşünüyorum. Zira havale ardından kargo pek mantıklı gelmiyor... Genişletmek için tıkla... GeT ilanlar iyi oluyor, daha önce PTT kontrollü ödeme kullanmadım fiyatlandırmasına bakıyım.
Frosa dedi: Başıma gelen bir olay yüzünden böyle düşünüyorum. Zira havale ardından kargo pek mantıklı gelmiyor... Genişletmek için tıkla... GeT ilanlar iyi oluyor, daha önce PTT kontrollü ödeme kullanmadım fiyatlandırmasına bakıyım.
Randower Megapat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 886 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi Profil Kapağı 1524136703 20 Kasım 2017 #19 7 Ocak'da Macaristan'a gideceğim 20 Ocak'da evdeyim. Geldikten sonra sistemime bir geliştirme planlıyorum 1500TL ekran kartı bütçesi ayırdım. Geldiğimde hala satılmamış olursa düşünebilirim. İşlemci ile Ekran kartın çok hoşuma gittiler.
7 Ocak'da Macaristan'a gideceğim 20 Ocak'da evdeyim. Geldikten sonra sistemime bir geliştirme planlıyorum 1500TL ekran kartı bütçesi ayırdım. Geldiğimde hala satılmamış olursa düşünebilirim. İşlemci ile Ekran kartın çok hoşuma gittiler.
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.296 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 22 Kasım 2017 #20 Ek olarak; Kasayı alana Samsung SyncMaster "21,5 inç 1080p HDMI monitör hediyedir. Fiyat çok mu pahalı yoksa insanlar 2. el bilgisayar mı satın almıyor? Fikirlere açığım. Yoksa çok ucuza satıyorum diye kıllanıyorlar mı?
Ek olarak; Kasayı alana Samsung SyncMaster "21,5 inç 1080p HDMI monitör hediyedir. Fiyat çok mu pahalı yoksa insanlar 2. el bilgisayar mı satın almıyor? Fikirlere açığım. Yoksa çok ucuza satıyorum diye kıllanıyorlar mı?