Satılık i5 6600K ve Sistem Parçaları + Monitörü + Ekipman

Fiyatlandırma gayet normal. Sadece insanlar daha ucuza erişmek istiyor. Bende Sistemi mi sattım zararlı çıkacağınız kesin ama ne kadar zamanda elinizden çıkarırsınız o kısmet meselesi.
Hayırlı satışlar.

Ek olarak; Kasayı alana Samsung SyncMaster "21,5 inç 1080p HDMI monitör hediyedir.

Fiyat çok mu pahalı yoksa insanlar 2. el bilgisayar mı satın almıyor? Fikirlere açığım. Yoksa çok ucuza satıyorum diye kıllanıyorlar mı?
2. EL sistem aldığınız zaman kutu açılımı ve montaj yapma duygulardan mahrum kalıyorsunuz.

İnsanlar 2. el sistemlerde çekinik kalıyor ve fiyatı uyguna çekseniz dahi daha da indirim talep ediyorlar. sistemi görmeden almak bir çok insan için büyük bir risk.

Daha sayılabilecek birçok neden var tabi ki.

Umarım gönlünüzce bir fiyata satabilirsiniz.

Şahsen hayatımda 1 kere 0 bilgisayar aldım ondan sonra hep 2. el aldım. Daha uygun fiyata daha performanslı bir bilgisayar alıyorsunuz. Belli bir süre kullanılmış bilgisayarsa hatasızdır. Hata olsa zaten kullanan kişi yaptırırdı. Bu şekilde düşündüğümden her zaman 2. el alma ve aldırma taraftarıyım. Açıkcası 0 makinalara verilen o paraya, dış sektöre kazandırılan gereksiz paraya acıyorum.

Şahsen hayatımda 1 kere 0 bilgisayar aldım ondan sonra hep 2. el aldım. Daha uygun fiyata daha performanslı bir bilgisayar alıyorsunuz. Belli bir süre kullanılmış bilgisayarsa hatasızdır. Hata olsa zaten kullanan kişi yaptırırdı. Bu şekilde düşündüğümden her zaman 2. el alma ve aldırma taraftarıyım. Açıkcası 0 makinalara verilen o paraya, dış sektöre kazandırılan gereksiz paraya acıyorum.
Merhaba

Size katılıyorum ancak black friday bekleyen arkadaş monitör dahil 8. nesil sistem topladı 4600 TL civarında bir fiyata. Yılın bu zamanı sistem satmak zor bende yaşamıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı