i5 7.nesil sistem kasıyor

mehmetkokcu

Hectopat
Yer
Amasya
Daha fazla  
Herkese merhabalar direkt konuya giriyorum.
Sistemimi SSD'ye taşımadan önce hiç kasma ya da donma yaşamıyordum fakat ne zaman sistemi SSD'ye geçirdim bilgisayarda sürekli bir donma sürekli bir yavaşlama yaşıyorum. Acaba SSD hafızası yetersiz kaldığı için mi bu sorunlarla karşılaşıyorum? Sizce sistemi tekrar HDD'ye geçirsem sorun düzelir mi?

Sistemim;
  • i5 7. nesil işlemci.
  • 1050 Ti Gaming X ekran kartı.
  • 16 GB RAM.
  • 120 GB WD SSD
1600152495454.png

Sistemimi SSD'ye taşımadan önce hiç kasma ya da donma yaşamıyordum fakat ne zaman sistemi SSD'ye geçirdim bilgisayarda sürekli bir donma sürekli bir yavaşlama yaşıyorum. Acaba SSD hafızası yetersiz kaldığı için mi bu sorunlarla karşılaşıyorum? Sizce sistemi tekrar HDD'ye geçirsem sorun düzelir mi?

Sistemim;
  • i5 7. nesil işlemci.
  • 16 GB RAM.
  • 120 GB WD SSD
Eki Görüntüle 668430
Alan azaldığı için donmayı başlamıştır. Yer açın.

Sistemim;
  • i5 7. nesil işlemci.
  • 16 GB RAM.
  • 120 GB WD SSD
Eki Görüntüle 668430
SSD kronik sorunlu olabilir. Kingston 240 gb modellerine bakmanızı tavsiye ederim.

Sistemim;
  • i5 7. nesil işlemci.
  • 16 GB RAM.
  • 120 GB WD SSD
Eki Görüntüle 668430
Hangi oyun hani 7. nesil i5 kaç FPS biraz konuyu açarsan yardımcı olabiliriz. Şimdi i5 7600k'da 5. nesil i5, i5 7400'de...

Niye soru işareti atıyorsun? 7.nesil tek işlemci sanki. Daha konu açmayı, bilgilendirmeyi bilmiyorsun bir de başkasını aşağılara gibi yorum atıyorsun. Yazık.
Arkadaş yanlışlıkla 5. nesil yazmış, ona "?" göndermiş. Zaten altını çizmiş oranın, bu kadar yüklenmeye gerek yok önce bi okuyun lütfen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı