i5 7200U işlemciye Windows 11 kurulur mu?

weaxny

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GeForce RTX 4060ti 8gb, Intel Core i5 13400f, 16gb RAM, H610M DDR4 Anakart
RAM
8gb RAM
Ekran kartı
940mx
İşlemci
i5 7200U
Intel Core i5 7200U 2.5GHz (3.1 GHz'e kadar yükseltilebilir olarak belirtilmiş.) İşlemcim, Windows 11 desteklemiyor görünüyor. (işlemci desteği harici herhangi bir uyarı almadım.) Kurmanın herhangi bir yolu var mı? Kursam sıkıntı çıkar mı? Yakın zamanda işlemci desteği gelir mi? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
-
Ekler;

Screenshot_31.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel Core i5 7200U 2.5GHz (3.1 GHz'e kadar yükseltilebilir olarak belirtilmiş.) İşlemcim, Windows 11 desteklemiyor görünüyor. (işlemci desteği harici herhangi bir uyarı almadım.) Kurmanın herhangi bir yolu var mı? Kursam sıkıntı çıkar mı? Yakın zamanda işlemci desteği gelir mi? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
-
Ekler;

Eki Görüntüle 1259418
Rufus'tan TPM Fixli indir sıkıntı çıkartmaz.

Ekran görüntüsü 2022-01-02 195951.png

Şu ekran görüntüsü yardımcı olur sanırım :) Aynı sistemleri kullanıyoruz, sadece SSD olmamasının eksi tarafını yaşıyorum. Windows 11 ISO'sunu indirin ardından Rufus ile noTPM/BYpass seçeneği ile ISO'yu USB'ye yazdırın, ardından normal kurulum ekranı ve mutlu son :)

TPM 2.0, Secure boot varsa direkt normal bir şekilde Rufus üzerinden yazdır sıkıntısız temiz kurulum şeklinde kurabilirsin.
Ekler kısmında belirttiklerimi kastediyorsanız, kurulum sonrası kullanımda sıkıntı yaşar mıyım? Bilgisayar yazılım ve donanımlarına zarar verir mi? Yazılım geliştirme ve oyun için kullanıyorum bilgisayarı.

-
Ekler;
Screenshot_32.png

Ekler kısmında belirttiklerimi kastediyorsanız, kurulum sonrası kullanımda sıkıntı yaşar mıyım? Bilgisayar yazılım ve donanımlarına zarar verir mi? Yazılım geliştirme ve oyun için kullanıyorum bilgisayarı.

-
Ekler;
Eki Görüntüle 1259482

Dostum ekran görüntümü paylaştım, RAM miktarı hariç bilgisayarlarımız aynı. Ben kurulum yaptım ve nasıl yapacağını da gösterdim işte? Bugünkü BIOS güncelleme çabam dışında hiç mavi ekran falan da almamıştım.

Dostum ekran görüntümü paylaştım, RAM miktarı hariç bilgisayarlarımız aynı. Ben kurulum yaptım ve nasıl yapacağını da gösterdim işte? Bugünkü BIOS güncelleme çabam dışında hiç mavi ekran falan da almamıştım.
İnternet problemi yüzünden senin yanıtını geç gördüm, özür dilerim. Dediğin gibiyse kurmayı deneyeceğim. BIOS güncellemeyi deneyip mavi ekran aldım demiştin, bu güncelleme şart mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı