Herkes benzer şeyler önermiş farklı olarak Zorin OS Lite ve Pardus öneririm Pardu 600 MB RAM verdim çok az takılma oldu Pardus tek sorunu Debin olması ayrıca Pardus yerli ve milli
Zorin projesi yaklaşık 1 yıldır güncelleme almıyor. Pardus son kullanıcıya uygun bir dağıtım değil. Debian tabalı olması kötü bir şey değil ama normal Debian üstüne çok bir şey koyamıyor son kullanıcı için. O yüzden özellikle yeni kullanıcı için kullanılabilir bir dağıtım değil.
Herkes benzer şeyler önermiş farklı olarak Zorin Os Lite ve Pardus öneririm Pardu 600 MB ram verdim çok az takılma oldu Pardus tek sorunu Debin olması ayrıca Pardus yerli ve milli
Zorin projesi yaklaşık 1 yıldır güncelleme almıyor. Pardus son kullanıcıya uygun bir dağıtım değil. Debian tabalı olması kötü bir şey değil ama normal Debian üstüne çok bir şey koyamıyor son kullanıcı için. O yüzden özellikle yeni kullanıcı için kullanılabilir bir dağıtım değil.
Az kasma sebebi Xfce büyük ihtimalle. Çok da Pardus'a özel bir durum değil ki zaten birkaç güncelleme öncesinde gereksiz bir kaynak tüketimi vard, şu an düzelmiş tabii. Fantezi için falan kurulabilir de Pisi Linux kendi init sistemine, paket yöneticisine sahipken Debian tabanlı bir dağıtımı fantezi için kurar mıyım emin değilim.
Yok yok hocam. Yanlış anlamayın. Yargılamak gibi bir niyetim yok. Eğer öyle bir izlenim uyandırdıysam da kusura bakmayın. Sadece Pardus'un yeni kullanıcıya uygun bir dağıtım olmadığını açıklamak istemiştim.
Yok yok hocam. Yanlış anlamayın. Yargılamak gibi bir niyetim yok. Eğer öyle bir izlenim uyandırdıysam da kusura bakmayın. Sadece Pardus'un yeni kullanıcıya uygun bir dağıtım olmadığını açıklamak istemiştim.