1bisquiit Decapat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 132 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım + Grafiker 16 Ekim 2022 #11 Mirza Kaplan dedi: İlginç gerçekten ne tür hatalar mavi ekran driver çökmesi ya da yavaşlık tarzı şeyler mi? Genişletmek için tıkla... Hayır desteklenmeyen donanım hatası veriyordu sebebini buldum çözdüm.
Mirza Kaplan dedi: İlginç gerçekten ne tür hatalar mavi ekran driver çökmesi ya da yavaşlık tarzı şeyler mi? Genişletmek için tıkla... Hayır desteklenmeyen donanım hatası veriyordu sebebini buldum çözdüm.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 16 Ekim 2022 #12 Mirza Kaplan dedi: İlginç gerçekten ne tür hatalar mavi ekran driver çökmesi yada yavaşlık tarzı şeyler mi? Genişletmek için tıkla... Bende de var aynı işlemci. Windows 10'dan aşağısı için destek yok ve yukarısı için uyumluluğu yok.
Mirza Kaplan dedi: İlginç gerçekten ne tür hatalar mavi ekran driver çökmesi yada yavaşlık tarzı şeyler mi? Genişletmek için tıkla... Bende de var aynı işlemci. Windows 10'dan aşağısı için destek yok ve yukarısı için uyumluluğu yok.