hectopatbey
Hectopat
- Makaleler
- 4
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MSI PRO B650M-B, AMD Ryzen 5 7500F, Gigabyte Nvidia RTX3060Ti OC, Patriot Viper 2x16 6000 MT/s DDR5 RAM, Micron 2400e M.2 SSD
- Meslek
- Mobilyacı
- SSD veya HDD modeli
- SATA SSD
Merhaba hocalarım. Bu aralar bir cihaza ihtiyacım vardı, i5 3. ve 4. nesil, harici grafik kartlı ama bütçeyi biraz arttırdım ve bilgisayarcıdan 7500 son fiyatıyla bir cihaz buldum özellikleri şöyle;
i5-7200U CPU.
12 GB RAM (ofis programları kullanılacağı için arttırılacak.)
R7 M340 ekran kartı (bu ekran kartı ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.)
512 GB SATA SSD (Hi-Level marka pek güven vermedi gibi, yorumlarınızı bekliyorum.)
Evet o fiyata eski nesil ama güzel grafik kartlı cihaz alabilirim ancak cihaz içime sindi tek sorun grafik kartı, forumlarda biraz baktım pek önerilen bir kart olmasa da işlemci ile birlikte güzel işler çıkaracağını düşünüyorum. Zaten oyun oynarsam bile Valorant gibi FPS oyunu veya o seviyede farklı oyunlar oynayacağım ama yine de diğer oyunlar için de nasıl performans verir bilgi verebilirsiniz.
Yarın almayı düşünüyorum öncesinde değerli yorumlarınızı bekliyorum.
i5-7200U CPU.
12 GB RAM (ofis programları kullanılacağı için arttırılacak.)
R7 M340 ekran kartı (bu ekran kartı ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.)
512 GB SATA SSD (Hi-Level marka pek güven vermedi gibi, yorumlarınızı bekliyorum.)
Evet o fiyata eski nesil ama güzel grafik kartlı cihaz alabilirim ancak cihaz içime sindi tek sorun grafik kartı, forumlarda biraz baktım pek önerilen bir kart olmasa da işlemci ile birlikte güzel işler çıkaracağını düşünüyorum. Zaten oyun oynarsam bile Valorant gibi FPS oyunu veya o seviyede farklı oyunlar oynayacağım ama yine de diğer oyunlar için de nasıl performans verir bilgi verebilirsiniz.
Yarın almayı düşünüyorum öncesinde değerli yorumlarınızı bekliyorum.