Ne kadar FPS alıyorsunuz? Bende aynı sorundan muzdarip oldum fakat fps seviyem çok yüksek değil.Merhaba bende uzun zamandır bu sorundan müzdariptim. Fakat çok fazla araştırmam sonucu (laptop markam HP) HP'nin kendi sitesinden driver indirdim kendi bilgisayar modelim için ve sonra oradan CPU stres testi ve ekran kartı testi yaptım bilgisayarı yeniden başlattım. Oyuna girdim bir taraftan görev yöneticisini açtım. R7 M340'ın çalıştığını gördüm ve FPS çok fazla arttı. Bunu denerseniz muhtemelen sorununuz düzelecektir.
R7 m340 dan daha fazla fps alırsınız yaklaşık 20-30 fps kadar artar. Ama eğer sizinde hem işlemci hemde ekran kartı AMD ise oyunlarda ne kadar fps artsa da drop yemeye başlayacaksınız.Çünkü işlemci hangi ekran kartını yeterince ve nasıl çalıştıracağını kestiremiyor ve r7 m340 %30 civarında çalışıyor sabit bir şekilde bu sorundan dolayı bu ay masaüstü sorunsuz bir bilgisayar alacağımNe kadar FPS alıyorsunuz? Bende aynı sorundan muzdarip oldum fakat fps seviyem çok yüksek değil.
Selam Hp ye 15 bw0xx Yazıyorum Böyle Bir dizüstü bilgisayar yok.bw000 varMerhaba bende uzun zamandır bu sorundan müzdariptim. Fakat çok fazla araştırmam sonucu (laptop markam HP) HP'nin kendi sitesinden driver indirdim kendi bilgisayar modelim için ve sonra oradan CPU stres testi ve ekran kartı testi yaptım bilgisayarı yeniden başlattım. Oyuna girdim bir taraftan görev yöneticisini açtım. R7 M340'ın çalıştığını gördüm ve FPS çok fazla arttı. Bunu denerseniz muhtemelen sorununuz düzelecektir.
Selam HP'ye 15 BW0xx yazıyorum böyle bir dizüstü bilgisayar yok. BW000 var.
Hp laptop 15-bw0xxLaptopunuzun arka kısmında model numarası yazar yoksa windows+r basın oraya “msinfo32.exe” yazın model numaranızı öğrenebilirsiniz.
Söylediğiniz yerde yazan numara buBw0xx o laptop ailesinin adıdır kendi laptopunuzun farklıdır.
Laptopun arkasında 15-bw048nt yazıyor şimdi ekran kartı sürücüsünü indiriyorumBw0xx o laptop ailesinin adıdır kendi laptopunuzun farklıdır.
Dediğiniz gibi m340 ı kullanınca fps artıyor sanırım fakat cihaz ne zaman m340 ı kullanmaya başlasa sıcaklık aniden 80 derece oluyor. her türlü bios driver vb. güncellemeyi yapmama rağmen sorunu çözemedim sizde bu sıkıntı var mı?R7 m340 dan daha fazla fps alırsınız yaklaşık 20-30 fps kadar artar. Ama eğer sizinde hem işlemci hemde ekran kartı AMD ise oyunlarda ne kadar fps artsa da drop yemeye başlayacaksınız.Çünkü işlemci hangi ekran kartını yeterince ve nasıl çalıştıracağını kestiremiyor ve r7 m340 %30 civarında çalışıyor sabit bir şekilde bu sorundan dolayı bu ay masaüstü sorunsuz bir bilgisayar alacağım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.