i5 7200U sistemde CS 1.6 donuyor

Daha fazla  
Arkadaşlar CS 1.6 gibi bir oyunda, sürekli, hatta sürekli değil hep takılma donma yaşıyorum. W basıp koşuyorum 2 adımda bir takılıyor, aimi çeviriyorum donup takılıyor, ateş ediyorum 2-3 saniye takılıyor. Yani şu oyunu bile rezalet şekilde oynayamıyorum. Eskiden böyle sorun yaşamıyordum, 1-2 yıl önceleri falan. Sorun ne olabilir, Mafia 2 falan oynuyorum çok fazla bir kasma yok, hatta oyunu kasmadan oynuyorum ama nedense çok yüksek sistem isteyen CS 1.6'yı oynayamıyorum. Sorun nedir acaba?

Acer Aspire F15 F5-573G-5105.
İşlemci: Intelcore i5-7200U.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 940MX (4 gb)
8 Ciguli de RAM.

Şu oyun için sistem yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Eğer NVIDIA ekran kartı ile açılmıyorsa, bu video ile açın.

Eğer Windows 10 kullanıyorsanız Windows tuşuna basıp ayarlara gidin ve monitör yazan yerin en altına gidip grafik ayarları tuşuna basın. O oyunun dosyasını bulup oyunu ekleyin ve yüksek performans seçip kapatın. (Başka yöntem)

940MX 1GB.

OpenGL ile görüntü oluşturma GPU'su kısmından ekran kartını mı seçeyim. Çünkü bende otomatik olarak ayarlıymış.

Bunu önermem 3D ayarlar, program ayarlarından CS 1.6'yı seçip yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçin eğer öyle yaparsanız ekran kartınız boştayken ısınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…