i5-7200U sisteme Windows 11 kurulabilir mi?

BerkB1907

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam, Windows 11 kurmak istiyorum fakat işlemcimin desteklemediğini öğrendim. Her şeyim destekliyor fakat işlemcide kaldı. Yine de Windows 11 kurabilir miyim? Yardımcı olursanız teşekkür ederim.

PC Sistem Durumu Denetimi:

windowssistem.png

Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam, Windows 11 kurmak istiyorum fakat işlemcimin desteklemediğini öğrendim. Her şeyim destekliyor fakat işlemcide kaldı. Yine de Windows 11 kurabilir miyim? Yardımcı olursanız teşekkür ederim.

PC sistem durumu denetimi:

Eki Görüntüle 1202495

Saygılar.

Rufus ile bypass edip geçebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1202495

Saygılar.
i7-7500U işlemci ile hiç Bypass gibi işlemler yapmadan orijinal ISO dosyası ile ilk gün kurulum yaptım.

Sıkıntısız kullanıyorum.

Modeli merak ederseniz Dell Vostro 5468.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 1202495

Saygılar.

Hayat kurtarıcısın hocam.

Bu arada Mavi Ekran sorununu çözebildin mi?

Yardımcı olduğunuz için teşekkürlerimi sunarım saygı değer üyeler bir sorum daha olacak Windows 11 yüklediğim zaman orjinalliği bozulmaz değil mi? 10 da kullandığım orijinal Windows kuracağım Windows 11'e mi geçer teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı