Yapılan uygulama sizce nasıl olmuş?

CyberPulse2

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar öncelikle Visual Studio C# kullanarak bir uygulama üzerinde çalışıyorum.

Uygulamam başlıca şu şekilde çalışıyor:

Sistem durumunu; kaç GB RAM, SSD, ekran kartı, işlemci, Windows sürümü, sistem zaman dilimi ve işletim sistemi sürümü gibi detayları konsol üzerinden görüntülemenizi sağlıyor.

İçerik olarak:

• Hoş geldiniz yazısı ile açılan bir uygulama.
  • 3 seçenek sunuyor:
    1. Sistem bilgilerini gör.
    2. Dil seçici (Türkçe ve İngilizce)
    3. Hakkımızda kısmında, hakkımızda yazısını gösteriyor.
Görseller:

1765816179050.png

1765816185419.png

1765816199110.png

1765816204398.png

İlginiz için çok ama çok teşekkürler hocalarım şu an web sitesini yapıyorum uygulama hazır sadece sizlerin indirmesi için web sitesi yapmak kaldı :)

Başka neler eklesem düşünüyorum fikri olan?

Son düzenleme:
Selamlar öncelikle Visual Studio C# kullanarak bir uygulama üzerinde çalışıyorum.

Uygulamam başlıca şu şekilde çalışıyor:

Sistem durumunu; kaç GB RAM, SSD, ekran kartı, işlemci, Windows sürümü, sistem zaman dilimi ve işletim sistemi sürümü gibi detayları konsol üzerinden görüntülemenizi sağlıyor.

İçerik olarak:

• Hoş geldiniz yazısı ile açılan bir uygulama.
  • 3 seçenek sunuyor:
    1. Sistem bilgilerini gör.
    2. Dil seçici (Türkçe ve İngilizce)
    3. Hakkımızda kısmında, hakkımızda yazısını gösteriyor.
Görseller:

Eki Görüntüle 2622437

Eki Görüntüle 2622438

Eki Görüntüle 2622439

Eki Görüntüle 2622440

İlginiz için çok ama çok teşekkürler hocalarım şu an web sitesini yapıyorum uygulama hazır sadece sizlerin indirmesi için web sitesi yapmak kaldı :)

Başka neler eklesem düşünüyorum fikri olan?

Web sitesi kodlayacak mısın bence hiç uğraşma şu an zaten alan adı alırken çok ucuza siteni veriyorlar sende mesela resim seçip direkt atiyorsun diye biliyorum kodsuz.

WMI mi kullaniyorsunuz?

Evet hocam Visual Studio'dan System. Management.

Web sitesi kodlayacak mısın bence hiç uğraşma şu an zaten alan adı alırken çok ucuza siteni veriyorlar sende mesela resim seçip direkt atiyorsun diye biliyorum kodsuz.

Hocam şöyle benım kullandığım altyapılı bir site var oradan kendisi alan adı veriyor HTML CSS JS kullanabiliyorsunuz lakin premium paket haricinde site için 1 GB veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı