İ5 7200U sisteme Windows 11 kurulur mu?

eva 02

Hectopat
Bu sisteme Windows 11 kursam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz resmi yolla desteklemiyor fakat Rufus ile kurulabilir.
Sorun olmaz ama fazla bir performans beklemeyin o işlemciden.
aynı ıslemcıyle ıkı haftadır kullanıyorum asırı performanslı calısıyo. ayrıca resmi yol ile kurulabılıyor.. herhangi bisey yapılmasına gerek yok rufusdan tak yazdır kur

Aynı ıslemcıyle ıkı haftadır kullanıyorum aşırı performanslı calısıyor. Ayrıca resmi yol ile kurulabılıyor. Herhangi bir şey yapılmasına gerek yok Rufus'dan tak yazdır kur.

Resmi yoldan kastım direk Windows'un kurulum yardımcısından kurulum yapılamıyor fakat Rufus ile yapılabildiğini söyledim.
İşlemci konusunda ise aynı işlemciyi 1.5 yıla yakın kullandım benim kullanım amacımı karşılamadı Windows 11 ile ondan söyledim ama ofis tarzı kullanımı için uygundur tabii ki.

Son düzenleme:
Şaka mı bu? i5 4.nesil ile üst düzey performans alıyorum. Adam 7.nesil ile içinden geçer.

Ben kendimce kullandığım için dedim.

Bunu okursanız sevinirim.
Birçok kişi oradaki "fazla bir performans beklemeyin" cümlesini yanlış anlamış.
Ben işlemciden çoklu çekirdek gerektiren programlar ve yazılımlar açısından zamanında bana yetersiz geldiği için söyledim yoksa sizlere yetiyorsa performans açısından buna bir şey diyemem benim açımdan konuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…