aynı ıslemcıyle ıkı haftadır kullanıyorum asırı performanslı calısıyo. ayrıca resmi yol ile kurulabılıyor.. herhangi bisey yapılmasına gerek yok rufusdan tak yazdır kurİşlemciniz resmi yolla desteklemiyor fakat Rufus ile kurulabilir.
Sorun olmaz ama fazla bir performans beklemeyin o işlemciden.
Aynı ıslemcıyle ıkı haftadır kullanıyorum aşırı performanslı calısıyor. Ayrıca resmi yol ile kurulabılıyor. Herhangi bir şey yapılmasına gerek yok Rufus'dan tak yazdır kur.
Şaka mı bu? i5 4.nesil ile üst düzey performans alıyorum. Adam 7.nesil ile içinden geçer.İşlemciniz resmi yolla desteklemiyor fakat Rufus ile kurulabilir.
Sorun olmaz ama fazla bir performans beklemeyin o işlemciden.
Şaka mı bu? i5 4.nesil ile üst düzey performans alıyorum. Adam 7.nesil ile içinden geçer.
Resmi yoldan kastım direk Windows'un kurulum yardımcısından kurulum yapılamıyor fakat Rufus ile yapılabildiğini söyledim.
İşlemci konusunda ise aynı işlemciyi 1.5 yıla yakın kullandım benim kullanım amacımı karşılamadı Windows 11 ile ondan söyledim ama ofis tarzı kullanımı için uygundur tabii ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.