oynanır ama keyif vermezi5 7300HQ GTX 1050 16 GB RAM The Last of Us oynanır mı? Oynansa da keyif verir mi?
En düşükte ve FSR ile 30 FPS görmeyi başarıyorsunuz. Oynanır sayılır bu, tabi zevk verirmi size kalmış.i5 7300HQ GTX 1050 16 GB RAM The Last of Us oynanır mı? Oynansa da keyif verir mi?
yani daha önce rdr 2 oynadım zevk aldım buda mı aynı şekilde oynatır yoksa daha düşük fps mi verir ?The Last of Us'ta 720p Low 30 FPS verir mi bilemem. Oyunun optimizasyonu duzeldiyse is degisebilir.
En düşükte ve FSR ile 30 FPS görmeyi başarıyorsunuz. Oynanır sayılır bu, tabi zevk verirmi size kalmış.
Donanım gereksinimi olarak aralarında baya fark var. RDR2'yi rahatça açan bilgisayarınız, attığım video'da ki gibi Last of Us'ı zorla açabiliyor.yani daha önce rdr 2 oynadım zevk aldım buda mı aynı şekilde oynatır yoksa daha düşük fps mi verir ?
Epic Games'te görmüş olduğu en düşük fiyat şuan.birde epicteki indirim yeterli mi yoksa daha düşer mi ?
sizce oynanır mı yani sistem buDonanım gereksinimi olarak aralarında baya fark var. RDR2'yi rahatça açan bilgisayarınız, attığım video'da ki gibi Last of Us'ı zorla açabiliyor.
Epic Games'te görmüş olduğu en düşük fiyat şuan.
The Last of Us™ Part I — EpicGamesDB
Discover the award-winning game that inspired the critically acclaimed television show. Guide Joel and Ellie through a post-apocalyptic America, and encounter unforgettable allies and enemies in The Last of Us™.epicgamesdb.info
Yani ben zamanında 8 FPS Watch Dogs 2 oynamıştım, şahsen alışkınım bu durumlara. Cidden çok oynamak istiyorsanız oynanabilir. Yakın zamanda yeni PC alma hedefiniz var ise satın alıp kenarda bekletin ama PC almayacaksanız ve çokta oynama isteğiniz yoksa boş verebilirsiniz.sizce oynanır mı yani sistem bu
anladım teşekkürlerYani ben zamanında 8 FPS Watch Dogs 2 oynamıştım, şahsen alışkınım bu durumlara. Cidden çok oynamak istiyorsanız oynanabilir. Yakın zamanda yeni PC alma hedefiniz var ise satın alıp kenarda bekletin ama PC almayacaksanız ve çokta oynama isteğiniz yoksa boş verebilirsiniz.
Steam hesabıda satın alabilirsiniz doğrusu. Birkaç gün önce 15TL'ye Uncharted oyunlarını satın almış oldum ve bugün komple bitti 2 oyunda. Last of Us içinde aynısını yapıcam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.