i5 7300HQ Undervolt Yapmak

tloji

Kilopat
Belirttiğim üzere 7300HQ serisi işlemciye sahibim.
Oyunlarda işlemcim çok sıcak olduğundan çok fazla FPS düşüşü yaşıyorum.
Bir videodan izlediğim kadarıyla Throttlestop'dan birkaç ayar yaptım ve sizle paylaşmak istiyorum, herhangi bir yerinde sıkıntı var mı diye.
Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1.png
    26,1 KB · Görüntüleme: 266
  • 2.png
    25,3 KB · Görüntüleme: 260
  • PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Screenshot 2019.04.10 - 12.21.03.35.png
    74,7 KB · Görüntüleme: 313
Son düzenleme:
Çarpandan kastınız Core Active kısmı mı?
Teşekkürler bu arada yorumlarınız için, bu işlemi her pcyi açtığımda uygulamamın herhangi bir sakıncası olur mu?

Çarpandan kastınız Core Active kısmı mı?
Teşekkürler bu arada yorumlarınız için, bu işlemi her pcyi açtığımda uygulamamın herhangi bir sakıncası olur mu?

Sakıncası yok. Yine de voltajın kayıtlı kalması için "OK - Save voltages immediately" seçeneğini işaretleyin. Böylece uğraşmazsınız. Çarpandan kastım bahsettiğiniz yer.

Son olarak değerler bu şekilde (30 yaptım). TS Bench sonuçları iyi gibi görünüyor. Bir sıkıntı yoksa bu şekilde devam edeceğim. Hepinize teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    30,9 KB · Görüntüleme: 253
20 dakika Turbo Fan açık durumda PUBG oynadım. Sıcaklıklar şu şekilde:

Dosya Ekleri

• E.png
    51,6 KB · Görüntüleme: 256
  • DD.png
    15,9 KB · Görüntüleme: 246
Halen normal, dizüstü bilgisayarda oynadığınızı da düşünün. Isınma elbet olacaktır.
Ben CS:GO Ultra ayarlarda Benchmark yapmıştım işlemci 90 dereceyi görmüştü. Allahım hemen bitsin yanıyor işlemci diye üç buçuk atmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…