i5 7300HQ Undervolt Yapmak

Sıcaklıklar iyi aslında. Çarpanı 30 yapıp denemeni tavsiye ederim. Sağ alt kısımda bulunan voltaj ayarlarından üçüncü seçeneği seç ve kaydet.

Derken?
Underclock yapması ekran kartından verim almasını düşürecek. Bunun yerine iyi bir soğutucu ve termal macun yenileme işlemi daha iyi olacaktır.

Underclock yapması ekran kartından verim almasını düşürecek. Bunun yerine iyi bir soğutucu ve termal macun yenileme işlemi daha iyi olacaktır.

Sanırım arkadaşın göstermeye çalıştığı undervolttu. Çarpanı arttırmasını zaten eski mesajımda da belirttim. Zaten cihaz yeteri kadar soğutuluyorsa underclock yapmak yersiz olur. Bunun dışında undervolt performansı düşürmez.

İyi bir soğutucuya sahibim ve macunu yenileyeli 1 ay oldu. Son attığım PUBG’deki sıcaklık değerleri uygun mudur? Bu şekilde devam edeyim mi? Çok sağolun tekrardan ilginiz için.

Voltajı daha da düşürebilirsin. Ayrıca işlemci hızını da 3.2 GHz'ye çekip test et. Eğer sıcaklıklar iyiyse öyle kullanmaya devam edersin. Şimdiki sıcaklıklar baya düşük. 80 dereceyi fazla aşmadığı sürece sıkıntı yok.

Merhabalar hocam, aynı işlemcide oyunlarda ısınma sorununu bende yaşıyorum. Acaba her oyun için geçerli mi bu Undervolt?

Birde hangi programlardan yapıyoruz bu ayarları?

ya ben programın procohotunu değiştirmek istiyorum 95 dereceye sabitlenmiş de 85 derece yapmak istiyorum. Yani 85e geldiği zaman otomatik turbo boostu kessin nereden yapacağım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…