i5-7300HQ ve GTX 1050 Darboğaz Sorunu

Bende de aynı sıkıntı var işlemci sürekli %100 sonra düşüyor drop giriyor sonra yine %100'e çıkıyor. Çözümü bulan biri varsa yazabilir mi? Ben sorunum voltaj ile ilgisi olduğunu düşünüyorum.

Dual ram etkisinin bu denli olacağını düşünmüyordum. En kısa zamanda ram takviyesi yapacağım. Sağol bilgilendirme için.
Şuan sizin 8 GB Ram 64 Bit bellek arayüzünü kullanırken, 16 GB Dual Channel, yani çift kanal olarak aynı bellekten iki adet kullanırsak, RAM'ler çift kanal desteğiyle 128 Bit bellek arayüzünde çalışıyorlar. Bunun anlamıysa, iki katı bant genişliği demek. Bu da oyunlarda FPS ve Performans etkisi yaratır. Ayrıyeten Ram lerde MHZ değerleri de arttıkça FPS değerlerimiz de artar. Günümüzde ekran kartının yanında işlemci-Ram-Dual Ram-Ram MHZ lerin inde oyunlarda FPS şere ne kadar etki ettiklerini göz ardı etmemek lazım. Rica ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı