i5-7400 1050 ti RDR2 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

dadashaktan

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
240gb
Ekran kartı
NVİDİA Geforce GTX 1050 Tİ 4GB
İşlemci
i5-7400 3.40
Sistemim RDR2 kaldırır mı ve Windows'tan yaptığımız onlarca performans ayarları olsun ve NVIDIA ayarlarıyla birlikte sistemim RDR2 kaldırır mı? Düşük-orta grafik oynasam yeterli.
SSD 240GB.

Hatırlamıyorum yeni işlemci aldım ben gölgeleri sıfırlamıştım efektler yüksekteydi sanırım o şekilde oynattırıyordu çok yormadan 70 derece maximum da 40 45 FPS çok bir şey beklenmez zaten de oynattırıyor yani. Netten işlemci ekran kartını aratıp Custom settings şeklinde.

Hatırlamıyorum yeni işlemci aldım ben gölgeleri sıfırlamıştım efektler yüksekteydi sanırım o şekilde oynattırıyordu çok yormadan 70 derece maximum da 40 45 FPS çok bir şey beklenmez zaten de oynattırıyor yani. Netten işlemci ekran kartını aratıp Custom settings şeklinde.

Peki sistemim çoğu oyunu oynattırır değil mi? Şu an denediğim 3 oyun var yüksek ayarlarda mesela Steam PUBG chivalry 2 vs. bunları Ultra-yüksek ayarlarda denedim başarılı oldu.

Peki sistemim çoğu oyunu oynattırır değil mi? Şu an denediğim 3 oyun var yüksek ayarlarda mesela Steam PUBG chivalry 2 vs. bunları Ultra-yüksek ayarlarda denedim başarılı oldu.

1050 Ti o kadar kötü bir ekran kartı değil 6 7 senedir kullanıyorum çok yüksek sistem isteyen oyun oynamazsan yormadan oynarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı