Sadece fitnessa giderken kullanmalıyım değil mi?Saat 18.00'dan sonra içmemekte fayda var. Gece uyuyamazsınız.
Bol suyla için.
Evet sadece fiziksel aktivite öncesi içmeniz daha iyi olur.Sadece fitnessa giderken kullanmalıyım değil mi?
Bende aynı şekilde düşünmüştüm ortalama 1 hafta yarım ölçek kullanayım nasıl etki edecek diye.İlk başlarda ½ kullanın.
İlk kez kullanacağım. Genellikle haftada 3 gün spora gidiyorum ve creatin kullanıyorum.
Genelde pek enerjik olmam spora giderken.
Her gitmeden 15dk önce alın diyorlar siz nasıl tavsiye ediyorsunuz?
Şimdilik zaten denemek için aldım aman aman faydası varmı diye. İlerleyen zamanlarda beğenirsem daha kaliteli ve iyilerini almaya bakarım. Şuan denemek için içsemmi diye içimde kaldı.İdmandan yarım saat önce idealdir tam servisinde kullanabilirsiniz çok abartı enerji patlaması yapan bir ürün değil daha sağlamları da mevcut tabii ki.
Şimdilik zaten denemek için aldım aman aman faydası var mı diye. İlerleyen zamanlarda beğenirsem daha kaliteli ve iyilerini almaya bakarım. Şu an denemek için içsemmi diye içimde kaldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.