i5 7400 1660 Ti sistemde performans düşüklüğü

Kaan Dağcı

Hectopat
Merhaba.
MSI-B250M Pro VD anakart.
GTX 1660 Ti OC 6 GB.
550W MSI PSU.
i5-7400
8 GB 2666MHz RAM.(Tek kanal)

Arkadaşlar sistemim bu fakat internette izlediklerim kadar iyi performans alamıyorum. Sebebi nedir, neyi değiştirmem gerekir? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Hocam islemciniz 1660 ti ile darboğaz yapıyor muhtemelen bundan kaynaklı.

Hocam çok genel konuşmuşsunuz internette izledikleriniz ile nasıl bir fark var mesela işlemci çok mu ısınıyor RAM'leriniz mi yetersiz kalıyor dorboğaz vs mi var siz sorunu teşhis edebildiniz mi yoksa buradakilerden bir yöntem falan mı soruyorsunuz.

Bu arada bende i5 7400'e sahibim 1650'yi tam performans çalıştırmayabilir arkadaş doğru söyledi 1050 Ti ile kullanmıştım zor yetiyordu sisteme.

Hocam islemciniz 1660 ti ile darboğaz yapıyor muhtemelen bundan kaynaklı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoya baktığım zaman neredeyse her şeyimiz aynı. Sadece psu ve ram farkı var. Onu anlayamadım.

Isınma problemi vs. yok ısılar gayet güzel. Ama attığım videoyu izlediğim zaman ağzım açık izliyorum. Nasıl olabiliyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…