i5 7400 alınır mı?

ForceKadett

Centipat
Daha fazla  
Kendime idarelik bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve AMD'nin WattMan hatası veren kartlarını alıp kullanmayı ya da sorunlarını çözmeyi planlıyorum. Zaten çok fazla oyun oynayan biri değilim, bu yüzden kullanabilirim diye düşünüyorum. Alacağım bilgisayarı günlük kullanımda da kullanmayı düşünüyorum. Bilgisayar 2. el ve içinde i5 7400 işlemci ile GTX 1050 Ti ekran kartı var. Sistem 7250 TL, sadece kasa var; monitör, klavye gibi ekstra hiçbir şey dahil değil. Ancak, i5 7400 işlemcisinin kötü olduğu yönünde bazı yorumlar duydum. 7. nesil olmasına rağmen, performans açısından 3. nesil bir işlemciyle aynı olduğunu söyleyenler var. Bu i5 7400 yerine daha iyi bir işlemci takabilir miyim? Ayrıca, WattMan hatalı kartların bir çözümü var mı, bu konuda bilgi verebilir misiniz?

Hocam ilanın sahibine söyleyip i5 7400 olmadan satmasını isteyin. Fiyatıda uygunsa sistemi alın sonra 2. El'de uyguna i7 6700k yada 7700k bulabilirseniz alacağınız sisteme takabilirsiniz. Güzel işlemcilerdir 7. ve 6. nesil bazında.

Hocam ilanın sahibine söyleyip i5 7400 olmadan satmasını isteyin. Fiyatı da uygunsa sistemi alın sonra 2. El'de uyguna i7 6700K'ya da 7700k bulabilirseniz alacağınız sisteme takabilirsiniz. Güzel işlemcilerdir 7. ve 6. nesil bazında.

Hocam ilan sahibi elinden çıkartmak için satıyormuş kabul etmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı