i5-7400 Anakart önerisi

Utku1925

Centipat
Merhaba. Ben anakartımı değiştireceğim ama nasıl bir anakart alacağım konusunda pek bilgim yok. Intel i5-7400 işlemci kullanıyorum. Bütçem 500-750 TL. Önerilerinizi bekliyorum

Merhaba. Ben anakartımı değiştireceğim ama nasıl bir anakart alacağım konusunda pek bilgim yok. Intel i5-7400 işlemci kullanıyorum. Bütçem 500-750 TL. Önerilerinizi bekliyorum
Bozulmadıysa anakart değiştirmene gerek yok. Bozulduysa da o bütçe fazla. 300TL bandına bulabileceğin ucuz bir H110 anakart işini görür.

Bozulmadıysa anakart değiştirmene gerek yok. Bozulduysa da o bütçe fazla. 300TL bandına bulabileceğin ucuz bir H110 anakart işini görür.
Bozulmadı ama anakartıma ssd bağlanmıyor.Lenovonun kendi ürettiği bir anakart kullanıyorum o yüzden değiştirmek istedim.Teşekkür ederim önerileriniz için.
İkinci elden, güzel B250 alabilirsiniz veya H110 alabilirsiniz.
Teşekkür ederim önerileriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…