T TC_BABA Centipat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 20:54 #1 RAM 16 GB Ekran kartı Radeon RX 580 İşlemci İntel Core İ5 - 7400 Arkadaşlar geçenlerde GTA 5 aldım ancak benim sistemim bu oyunu kaldırmaya yeter mi bilemedim. Bir de siz göz atarsanız, en kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-12-09 203556.png 33 KB · Görüntüleme: 16 Ekran görüntüsü 2025-12-09 203619.png 30,5 KB · Görüntüleme: 14
Arkadaşlar geçenlerde GTA 5 aldım ancak benim sistemim bu oyunu kaldırmaya yeter mi bilemedim. Bir de siz göz atarsanız, en kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm SEMIKAANCAKIR Salı 22:00 TC_BABA dedi: Kanka ben düşük ve orta ayarlarda storyde oynayacağım bu ekran kartı zorlanır mı peki söyler misin? Genişletmek için tıkla... Hiç zorlanmaz dedikleri gibi, en yüksek ayarlarda bile çatır çatır akar
TC_BABA dedi: Kanka ben düşük ve orta ayarlarda storyde oynayacağım bu ekran kartı zorlanır mı peki söyler misin? Genişletmek için tıkla... Hiç zorlanmaz dedikleri gibi, en yüksek ayarlarda bile çatır çatır akar
KS KS T TC_BABA Centipat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:04 #11 Çok teşekkürler kanka yardımcı olduğun için. Artı 0 Eksi
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.302 Makaleler 2 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:10 #12 TC_BABA dedi: Çok teşekkürler kanka yardımcı olduğun için. Genişletmek için tıkla... Benim değil de @FehmiDogru.js nin ilk mesajını çözüm işaretlerseniz daha iyi olur. Artı 0 Eksi
TC_BABA dedi: Çok teşekkürler kanka yardımcı olduğun için. Genişletmek için tıkla... Benim değil de @FehmiDogru.js nin ilk mesajını çözüm işaretlerseniz daha iyi olur.