i5 7400 sistem 72 derece oluyor

Daha fazla  
Oyunu geçen ay indirdiğimde 1 hafta boyunca 62 derecede tüm oyunları oynuyordu ekran kartım haftanın sonunda 64 derece olmaya başladı, normal dedim. 1 hafta daha geçti oyunlarda artık 66 derece olmaya başladı. 1 hafta daha geçti 70 derece olmaya başladı, şimdi ise 71-72 derece arası oynuyorum oyunları. Ya bu sistemin zımbırtıları çıldırtacak beni ya hep bir şey çıkıyor böyle devam ederse 1 aya 85 derecede oynayacağım. Arkadaşlar neden oluyor bu, virüs mü girmiş (bilgisayar sabahtan akşama kadar açık oluyor hep akşamları kapatıyorum PC'yi)?
Sistem: i5 7400.
RX 570 MSI.
8 GB DDR 4
Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de fark ettim böyle bir şey. Son güncellemeden sonra yani (21.4.1) sürümüne geçtikten sonra 5-6 derecelik artma oldu ekran kartımda. Model XFX RX 590.

Hocam RX590'ı ne zaman aldınız bilmiyorum ama benim tavsiyem satmanızdır bende şu tam kapanma bittikten sonra satıp 2. ele kart bakacağım.
Çok fazla hata var ekran kartında bıktım artık.

Hocam RX590'ı ne zaman aldınız bilmiyorum ama benim tavsiyem satmanızdır bende şu tam kapanma bittikten sonra satıp 2. ele kart bakacağım.
Çok fazla hata var ekran kartında bıktım artık.
1 seneye yaklaştım sanırım dostum tam hatırlamıyorum. Çok bir sıkıntım olmadı biraz UV işlemi yaptıktan sonra çok rahat kullandım ancak AMD sürücülerinden dolayı çekiyoruz sanırım

i5 10300h ile 85 derece oynayan ben

1 seneye yaklaştım sanırım dostum tam hatırlamıyorum. Çok bir sıkıntım olmadı biraz UV işlemi yaptıktan sonra çok rahat kullandım ancak AMD sürücülerinden dolayı çekiyoruz sanırım

Aynen öyle bende UV yaptım ama çok problem yaşıyorum bilgisayara 1.5 yıldır 5 kere format attım 4'ü ekran kartı driveri yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…