Arkadaşlar anakart modelini şu an bilmediğim, uzakta olduğum için kasayı kontrol edemediğim bir bilgisayar var. İşlemcisi i5 7400. Bu kasaya ekran kartı olarak GT1030 takabilir miyiz? Eczane işleri için kullanılıyor. (Barkod okuma, yazdırma) Ekran kartı olmadığı için çok yavaş. Bu ekran kartı ile sorun düzelir mi?
Arkadaşlar anakart modelini şu an bilmediğim, uzakta olduğum için kasayı kontrol edemediğim bir bilgisayar var. İşlemcisi i5 7400. Bu kasaya ekran kartı olarak GT1030 takabilir miyiz? Eczane işleri için kullanılıyor. (Barkod okuma, yazdırma) Ekran kartı olmadığı için çok yavaş. Bu ekran kartı ile sorun düzelir mi?
Kısacası ofis tarzı kullanılacak diyorsun bilgisayar. Ekran kartının ciddi bir avantajı olmaz. SSD nin olur ve birden fazla uygulama açık kalacak yani aynı anda bir çok işlemi yapacaksanız 4GB ram de olması idealdir.
SSD var RAM 8 GB. Ekran kartı çok eski bir kart ATI idi sanırım. Ekran kartı alacağım. Merak ettiğim bu kasanın anakartını bilmiyorum. i5 7400 takılı bir anakarta GT1030 ekran kartı takılabilir mi?
Kısacası ofis tarzı kullanılacak diyorsun bilgisayar. Ekran kartının ciddi bir avantajı olmaz. SSD'nin olur ve birden fazla uygulama açık kalacak yani aynı anda birçok işlemi yapacaksanız 4 GB RAM de olması idealdir.
SSD var RAM 8 GB. Ekran kartı çok eski bir kart ATI idi sanırım. Ekran kartı alacağım. Merak ettiğim bu kasanın anakartını bilmiyorum. i5 7400 takılı bir anakarta GT1030 ekran kartı takılabilir mi?
Yani takılabilir gibi duruyor ama tam emin değilim. Ram i 16 yaparsanız işlemci performansı baya bir artacaktır. RAM'i 8x2 yapmanızı öneriyorum ben. Aynı işlemci bende var ve 8 GB ile tam performansını vermiyor çoğu işlemci gibi.