Çözüldü i5 7400 Sistem Siyah Ekran Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ÇağlarÖztürk

Centipat
Öncelikle herkese iyi forumlar iyi günler.

Bundan yaklaşık olarak 3 ay öncesinden itibaren baş gösteren bir sorunum hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Tüm Web'i tarasam da sonuç elde edemedim. Problemim şu ki sistemim bir oyuna giriş yaptığımda veya yaptıktan bir süre sonra ekranımla bağlantısını kesiyor. Ve siyah ekrana düşüyor aynı zamanda ekran kartı fanlarımın tamamiyle açıldığını duyuyorum, sistemi yeniden başlatmadan bilgisayar kendine gelemiyor. Ne kadar çare arasam da bulamadım. Şüphelendiğim bir konu RAM kapasitemin sistemime yetersiz kalması, ancak tabii, sizlerin görüşleri de benim için çok değerli. Hepinize iyi forumlar diliyorum sistem bilgilerimi hemen aşağıda görebilirsiniz.

İşlemci: i5 7400.
Ekran kartı: MSI RX480 8G 256Bit 8 GB Gaming.
RAM: HyperX Fury 2400MHz 8 GB (tek slot)
SSD: Hi-Level 240GB.
HDD: 500GB Seagate.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
PSU marka modelim, FSP Hydro 600W 80+ Bronze.
Sorun çözüldü, hatanın kaynağı ekran kartının ısınması imiş. Ekran kartının termal macununu değiştirerek sorunu ortadan kaldırdım.
PSU marka modelim, FSP Hydro 600W 80+ Bronze.
Sorun çözüldü, hatanın kaynağı ekran kartının ısınması imiş. Ekran kartının termal macununu değiştirerek sorunu ortadan kaldırdım.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı