i5 7400 sistem toplama

Onun için birde anakart değiştirmek lazım ordanda artar fiyat

O zaman 1400 alıp stok fanıyla 3,6 Ghz'e OC eder i7 6700 civarında bir performansla kullanırsınız. Fiyat olarak da aynı fiyata gelir, 4 sene boyunca sürekli güncel kalacak bir platforma yatırım yapmış olursunuz. Ayrıca anakartınız da daha kaliteli olur.

MSI Armor 8GB 256Bit Ekran Kartı'nı 1030 TL ye bulmuşta almıyor :D

Çok pişmaan olacak çoook.

1 yıl sonra orta ayarlarda oynamaya başlar yeni oyunları. :D

Yetmez artık 3GB ekran kartı. Yeni oyunlara en az 4 lazım.

8GB en mantıklısı gelecekte yeni ekran kartına 900-1200 TL vereceğine şimdi 50 TL fazla ver ilerde çok para vermekten kurtul.
Rx480 8gb suan 1250 tl arada 300 lira var

Pentiumu ezdiğim yok amd benim için 2.kalite internet kafelerde r7 370 ile darboğaz yapan 300 400 liralik islemcileri var oda cs goda pentium 4560 270 tl gtx1050ti yi rahat kaldırıyor

AMD eskisen öyle idi evet.

Lakin Ryzen işlemciler çıktı. İntel e başa baş belki de bir tık önde gidiyor şu an.

Ryzen 3 dönüm noktası olabilir f/p olarak.

AMD Ryzen harici alınmaz ama Ryzen, İntel e tercih bile edilebilir.

Telefondan giremedim nanokatolog a

Linke basın, boş ekran gelecek o ekrandayken Chrome kullanıyorsanız sağ üstte üç nokta var ona basın, oradan "Masaüstü Sitesi İste" ye basın. Açılacaktır.

AMD eskisen öyle idi evet.

Lakin Ryzen işlemciler çıktı. İntel e başa baş belki de bir tık önde gidiyor şu an.

Ryzen 3 dönüm noktası olabilir f/p olarak.

AMD Ryzen harici alınmaz ama Ryzen, İntel e tercih bile edilebilir.

Linke basın, boş ekran gelecek o ekrandayken Chrome kullanıyorsanız sağ üstte üç nokta var ona basın, oradan "Masaüstü Sitesi İste" ye basın. Açılacaktır.
Anakart falanda değişiyor ben overclokdan da anlamıyorum intel pişman etmedi beni hiç

İlla intel alacağım diyorsan 7400 gayet yeterli bir işlemci. Ekran kartı olarak da gtx1060 1080p için çok ideal bir kart ama vram olarak yetersiz kalıyor. 6gb versiyonunu alacak bütçeniz varsa 6gb olan ya da rx480 alabilirsin ya da rx 470'de çok rahat işini görecektir.

İlla intel alacağım diyorsan 7400 gayet yeterli bir işlemci. Ekran kartı olarak da gtx1060 1080p için çok ideal bir kart ama vram olarak yetersiz kalıyor. 6gb versiyonunu alacak bütçeniz varsa 6gb olan ya da rx480 alabilirsin ya da rx 470'de çok rahat işini görecektir.
Vram islemciyi etkilemez değilmi ozaman 200 lira daha koyup 6gb lık alıyım

Rami de 4 5 ay sonra 16 yapmayı planlıyorum

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı