i5 7400 sistem toplama

Evet aktarabilecek.
Daha sonradan yükseltme yapacak iseniz sorun yok hocam. Alabilirsiniz.
Ancak bence şuan için ekran kartını yurt dışından alın. Amazon.de veya Newegg olabilir. Çok daha ucuza gelir. 1050Ti fiyatları neredeyse 1000TL'yi bulmuş durumda. Newegg üzerinden GTX 1060 şuan 1050TL civarına geliyor.

Dediklerini gayet anladım ama kafama takılan bazı şeyler var. Freesync almamın bir anlamı yok mu şimdi? Yırtılma dediğiniz sorunu yaşarmıyım? Bu oyunlarda çok etki edermi?

Sanırın Freesynch AMD kartlarında, G-Sync ise Nvidia kartlarında daha akıcı bir performans ortaya koyuyor değil mi?

Son düzenleme:
Dediklerini gayet anladım ama kafama takılan bazı şeyler var. Freesync almamın bir anlamı yok mu şimdi? Yırtılma dediğiniz sorunu yaşarmıyım? Bu oyunlarda çok etki edermi?

Sanırın Freesynch AMD kartlarında, G-Sync ise Nvidia kartlarında daha akıcı bir performans ortaya koyuyor değil mi?
Evet almanın bir anlamı yok. Yırtık olmaması için G-SYNC nonitör alın.

Sistemi güncelleyeceksen 2. el R7 240 GT 1030 gibi kartlara bakabilirsin.
Katılıyorum bu konuda mesela bende stoklar sebebiyle ekran kartını sonradan alacağım 2200TL gibi bir fiyata R5 1500x'li bir sistem dizdim ekran kartını da 2. el r7 240 aldım stoklar düzelince değiştirebilicem ve ekran kartına da fazla para harcamamış olucam.

Katılıyorum bu konuda mesela bende stoklar sebebiyle ekran kartını sonradan alacağım 2200TL gibi bir fiyata R5 1500x'li bir sistem dizdim ekran kartını da 2. el r7 240 aldım stoklar düzelince değiştirebilicem ve ekran kartına da fazla para harcamamış olucam.

Dostum topladığın sistemi sakıncası yoksa paylaşabilir misin?

R7 240'ın 2 ve 4GB olanı var hangisinden aldın?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı