i5 7400 sisteme ekran kartı önerisi

TheMorbid

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımın ekran kartını değiştirmek istiyorum ama darboğaz olayları varmış o işleri anlamadıgım için size danışmak istedim.
Sistemimi aşağıya yazıyorum:

Intel i5 7400

NVIDIA 1050 Ti 4 GB

16 GB circual RAM

Anakartı bilmiyorum hazır sistemdi bu PC.

Sizce bu işlemciyi hangi ekran kartı olur? Bütçem fazla yok 2.el de olabilir ekran kartı o önemli değil bütçe tahmini 4 5 bine geçmez.

Çoğu mining çıkması hocam o yüzden fiyatlar düşük. Alınmasını tavsiye etmem. Kaldı ki 4-5 bine 5000 veya 6000 serisi kartlar bulunmakta.

Hocam 4000'den düşük fiyatları doğru testler uygulanırsa yorulmamış bulunabiliyor e ucuza bulunuyor darboğaz yapmaz o işlemciyede ben seviyorum o kartı zamanında çokça da alıp sattım o yüzden önerdim.

Hocam 4000'den düşük fiyatları doğru testler uygulanırsa yorulmamış bulunabiliyor e ucuza bulunuyor darboğaz yapmaz o işlemciyede ben seviyorum o kartı zamanında çokça da alıp sattım o yüzden önerdim.

Hocam kartlar güzel ama iyisine denk gelmek zor en fazla ederi de keisnlike 4binler değil. Dediğim gibi o fiyatlara RX 5600, 6500 gibi kartlar var.

Hocam kartlar güzel ama iyisine denk gelmek zor. Dediğim gibi o fiyatlara RX 5600, 6500 gibi kartlar var.

Vallahi 5600 güzel ama hocam 6500 hiç tavsiye etmem zaten niye çıktığını bile anlamadım RTX 2060 6 GB gibi çok amaçsız ve gereksiz bir kart.

Hocam bu arada yeni fark ettim ben fiyatlar hala 3500 civarında sanıyorum RX 590'ların alayı şu an 2500 bence test edildikten sonra eğer yorulmamışsa kesinlikle alınır, bu fiyata millet 1650 satıyor.

Son düzenleme:
Vallahi 5600 güzel ama hocam 6500 hiç tavsiye etmem zaten niye çıktığını bile anlamadım RTX 2060 6 GB gibi çok amaçsız ve gereksiz bir kart.

Hocam bu arada yeni fark ettim ben fiyatlar hala 3500 civarında sanıyorum RX 590'ların alayı şu an 2500 bence test edildikten sonra eğer yorulmamışsa kesinlikle alınır, bu fiyata millet 1650 satıyor.
rx 590 eski bir kartmı ? 1050ti den geçilirmi sizce oyunlarda fark ettirirmi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı