i5 7400 Valorant anlık takılmalar

• Konuyu başlatan Aqff
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 533

Aqff

Hectopat
Kısa süre öncesine kadar bu sorunu yaşamıyordum bir süredir Valorant'ta çok sık anlık takılmalar oluyor. FPS düşmesi diyebiliriz o takılmalarda FPS anlık olarak düşüp çıkıyor ve o sürede oyun zevki mahvoluyor. CS:GO ve LoL üzerinde hiçbir sıkıntı olmadan oynayabiliyorum takılmalar olmuyor. Sıcaklıktan olacağını düşünüyordum ancak Afterburner ile oyun içi sıcaklıklara baktığımda ekran kartı en çok 50 dereceleri görürken işlemci en çok 55-56 dereceleri gördü. Dikkatimi çeken burada takılmaların 56 derecede olması ancak her 56 olduğunda olmuyor veya görmüyorum. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Sistem:
  • i5 7400.
  • GTX 1050 Ti.
  • 16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dosyalarını onarmayı denediniz mi? Farklı oyunlarda olmuyorsa, oyunun optimizasyonu veya dosyaları ile ilgili sorun vardır.
Denemedim. Nasıl doğrulayacağım hakkında bilgi verebilir misiniz?
Denemedim. Nasıl doğrulayacağım hakkında bilgi verebilir misiniz?
Riot Clients klasörünün içerisinde "RiotClientCrashHandler" isimli bir dosya var onu mu çalıştıracağım?
Oyunu silip geri yükledim sorun devam ediyor başka önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı