Arkadaşlar böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. CS:GO, GTA V, PES17, BF1, CODWW2 gibi oyunlarda durum nasıl olur, ayrıca video edit yaparken render alırken bana sıkıntı çıkarır mı? Nasıl performans alırım? Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. İşlemci olarak i5 7400 yerine G4560 alırsam ne kadar düşüş olur? Ne gibi sıkıntılar olur? Cevapları bekliyorum, teşekkürler.
Evet elimde HDD mevcut o yüzden sisteme eklemedim. Bütçem 2500 TL, fazla olmadan 2500'ü aşadabilir. Nasıl bir sistem önerirsin? Render ve game için sadece birisi olmayacak cünkü.
Merhaba gördüğüm kadarıyla render ve game performansı istiyorsunuz işlemciniz hem render hem oyun için harika fakat render için AMD Ryzene kaçar iseniz oyun performansınızı düşüreceksiniz o yüzden Intel Core i5 7400 harika bir seçim olmuş.
Merhaba gördüğüm kadarıyla render ve game performansı istiyorsunuz işlemciniz hem render hem oyun için harika fakat render için AMD Ryzene kaçar iseniz oyun performansınızı düşüreceksiniz o yüzden Intel Core i5 7400 harika bir seçim olmuş.
Oyunda pekte çok büyük bir performans düşmeyecektir. En fazla 5-7 FPS diyebilirim video edit, render'da ise kullandığın render programına göre değişecektir aklında render programı var mı varsa söyler misin ?
Şunu da ekleyeyim AMD işlemcilerin çok ısındığını biliyorum. Eğer AMD alacaksan güçlü bir soğutucu alman gerekecektir.
After Effects ve Premiere kullanıyorum rahatça video edit yapabileceğim, render alabileceğim birşey olsun aynı zamanda oyunuda oynatsın güzelce istiyorum. İlk defa ciddi bi sistem topluyorum, deneyimim yok, her türlü bilgiye açığım.
After Effects ve Premiere kullanıyorum rahatça video edit yapabileceğim, render alabileceğim birşey olsun aynı zamanda oyunuda oynatsın güzelce istiyorum. İlk defa ciddi bi sistem topluyorum, deneyimim yok, her türlü bilgiye açığım.
Seçtiğin işlemci render ve oyun bakımından zengin AMD Ryzene geçmene gerek yok fakat şunu da eklemek isterim. Seçtiğin işlemci yüksek verimli ekran kartı düşük verimli ikisini de dengelemen lazım.
oyunda pekte çok büyük bir performans düşmeyecektir en fazla 5-7 fps diyebilirim video edit,render'da ise kullandığın render programına göre değişecektir aklında render programı var mı varsa söyler misin ?
şunuda ekleyeyim AMD işlemcilerin çok ısındığını biliyorum eğer AMD alacaksan güçlü bir soğutucu alman gerekecektir.