i5 7400 ve GTX 1060 Düşük GPU Kullanımı

Esomertis

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar sistemim:
  • GTX 1060,
  • i5 7400,
  • MSI B150,
  • 8 GB RAM,
  • Cooler Master 600W PSU
Sorunum bu işlemcinin bu ekran kartina yetmesi lazım zaten almadan once Youtube'den video izleyerek işlemci kullanimina baktim tam yetiyordu. Witcher 3 , GTA 5, Battlefield 1 gibi oyunlarda. ama PC aldiktan sonra tam videolardaki gibi olmadi. Mesela Battlefield 1 de videoda PC ayni Video ayarlari aynı olmasina rağmen Videoda CPU: 100 GPU: 100 ama benim PC'de CPU: 100 GPU: 30-40-50 en fazla 45 FPS goruyorum oda zorla videoda 60 70 FPS goruyor.

Battlefield da hangi ayari yapsam low medium ultra hepsini denedim hepsinde GPU 30 ya da 40 çok sinirim bozuluyor. sorunum cok onemli bir driver mi yok. Donanimda mi anlamdim. Nu arada oyunlarim orijinal ısınma sorunu yok ve görev yoneticisinde islemciyi fazla kullanan uygulama yok. Virus de yok galiba Avast'la tarattigimda bir sey bulmuyor. Bu arada BIOS guncellesem bir yarari olur mu? Ne olur beni bu konuda aydınlatın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeğenimin pc sinde i5 6400 ve gtx 970 batterfield 1 oynadık malesef işlemci darboğazı yaşandı buda seninkine benzer bir sistem. Bf1 oyununda oyuna başladığımızda 70 fps olan oyun bi müddet sonra 30 fps lere düşmeye ve oyun oynanamaz hale gelmeye başladı. Aynı ekran kartını kendimin i5 8400 sistemime taktım hiç fps düşmedi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı