i5 7400 ve GTX 1060 sistem nasıldır?

Hexery

Hectopat
Daha fazla  
Bu bulduğum PC hazır toplanmış, biraz araştırma yaptım kendi çapımda (çok dardır) daha ucuza toplanamaz sanırım 1060 6 GB güzel bir PC. Tavsiyeleriniz nelerdir? Daha ucuza toplanabilir mi? Sanırım soğutması yok bu hazır olan PC'de, o iş nasıl oluyor extra soğutucu mu almam gerekiyor? Lafın kısası GTX 1060 güzel ama imkanlar dahilinde en ucuz PC toplamak istiyor 2-3 hafta içinde. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• kasa3.png
    kasa3.png
    115,8 KB · Görüntüleme: 94
Bu bulduğum PC hazır toplanmış, biraz araştırma yaptım kendi çapımda (çok dardır) daha ucuza toplanamaz sanırım 1060 6 GB güzel bir PC. Tavsiyeleriniz nelerdir? Daha ucuza toplanabilir mi? Sanırım soğutması yok bu hazır olan PC'de, o iş nasıl oluyor extra soğutucu mu almam gerekiyor? Lafın kısası GTX 1060 güzel ama imkanlar dahilinde en ucuz PC toplamak istiyor 2-3 hafta içinde. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
3Ghz Kaby Lake bir işlemcinin özel olarak soğutucuya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum şahsen, ama dediğiniz gibi bilgisayarda stok soğutucu da yoksa evet sizin almanız gerekecek. Bilgisayarın parçaları fiyatına göre güzel. 100TL daha tasarruf etmek için daha düşük parçalara başvurmaya gerek yok. Şimdiden hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı