Yanlış bir şeyler yapmak istemediğim için sizlerden görüş almak istedim.
Aklıma öncelikle hangi yonga setini içeren anakartı almam gerekiyor sorusu takılıyor. Çok ufak bir araştırma ile overclock yapılmayan Intel işlemci için H270 yonga seti alınabileceğini öğrendim.
Bir diğeri ise ADATA RAM'ler ile Kingston HyperX RAM'lerin performans açısından ne gibi farkları olabilir?
Yorumlar için teşekkür ederim.
Maalesef AMD düşünmüyorum eski yanan sistemim AMD idi ve pek memnun olduğum söylenemezdi.
Busefer İntel ve Nvidia düşünüyorum. Tam bütçem PSU, UPS, Ekran kartı, İşlemci, Anakart, Ram için tam 4000TL.
RAM markası performans etkilemez MHz ve Cl değerleri belirli uygulamalarda fark yapar ancak oyunlarda MHz değeri İntel kanadın da performans etkilemez. Topladığınız parçalar güzel ancak ben olsam 6 GB 1060 almaya çalışırdım ancak bütçe bu kadarsa güzel olmuş. Anakart için o kadar para vermene gerek yok bu tarz bir anakart işini görür. Asus PRIME B250M-K Intel B250 2400MHz DDR4 Soket LGA1151 Fiyatı
Ekran kartı için de o kadar para vermenw gerek yok bu ürün işini görür. Galax markası gayet iyidir şüphen olmasın. Galax Nvidia GeForce GTX1060 OC 3GB 192Bit DDR5 (DX12) PCI-E Fiyatı
Şuan için tek endişem bukadar alet edevatı eski güç kaynağıma güvenerek bağlayabilecek miyim?
Kendisi çalışıyor ama sistemimi yakan güç kaynağı mı anlayabilmiş değilim. Tahminimce sistemi yakan güç kaynağı olsa kendiside yanardı.