i5-7400 ve MSI H110M PRO-VD Sistem Yükseltme

Xentum

Hectopat
Arkadaşlar mevcut sistemim ekte var. Yardımcı olur musunuz? Neleri almam lazım upgrade için, neleri değiştirmem lazım? Tavsiye istiyorum.

Ekran kartı yok sanırım. Bence sistemin gayet güncel. RAM'i hariç nesi yetmiyor da upgrade etmek istiyorsun ?
Ekran kartını ayrı yerden almıştım yazmayı unuttum GTX ASUS Dual 1060 3GB. Mesela istediğim öneri anakartını bunla değiştir RAM'leri şunla değiştir gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni çıkan oyunlarda 8 GB üzülerek söylüyorum yetersiz kalıyor. İmkanın varsa 16gb yap dual channel olsun. Ayrıca i5 7400 değil i5 7600 al. İkinci el al istersen ama arada büyük fark var.

Aynı RAM'dan bir tane daha alabilirsin.
Anakart sence yeterli mi ekran kartım zaten var yukarda yazdım değişmesi lazım mı sence?
Yeni çıkan oyunlarda 8 GB üzülerek söylüyorum yetersiz kalıyor. İmkanın varsa 16gb yap dual channel olsun. Ayrıca i5 7400 değil i5 7600 al. İkinci el al istersen ama arada büyük fark var.
İşlemciyi değiştireceğimi düşünmüyorum ya onun dışında RAM ve anakartın MHzleri hakkında ne düşünüyorsun?

Ekran kartı güncellemesi ve bir 8 GB daha RAM eklenmesi haricinde yapılan masraflar boşa israf bence.

Ekran kartı güncellemesi ve bir 8 GB daha RAM eklenmesi haricinde yapılan masraflar boşa israf bence.
RX 590 8GB Nitro + almayı düşünüyorum onun dışında aynı MHz'li aynı RAM'i alsam sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…