i5 7400 ve RX 460 Sistem Düşük FPS Sorunu

alperenzy09

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, dün topladığım PC (i5 7400 7.nesil, AMD Radeon RX 460, 8GB RAM, 1TB HDD) DotA 2 oynarken 10 FPS alıyor. Yeni olduğundan dolayı mı yoksa sürücü mü yükleyeceğim, link atarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette kötü değil, bende i5 kullanıyorum. Ancak yeni alıyorken Ryzen'de varken neden i5 alayım? Kesinlikle Ryzen alırdım. Hatta yakın zamanda satmayı da düşündüm sonra vazgeçtim. Değerine satılmıyor şuan. Konumuz i5 değil bu arada.

İleri vadeli isterse neden Ryzen almasın ki ?
Adam öneri yapmış Ryzen'in adı bile geçmezken bu ne ya, Intel hayranı mısın ?
Yani anlamadığım adamın kendi düşüncesi '' i5 almana üzüldüm.'' demiş sen oradan nasıl Ryzen'i çıkardın ?

AMD sürücülerini iyice kontrol et. Keşke o sisteme en az bi 580 alsaydın. 460 alacaktıysan pentium bile kullanabilirdin.

1. Konumuz i5 değilse üzüldüm diye en başta yorum atmana gerek yok.

2. Tam tersi bende AMD kullanıyorum, merakından soruyorum hemen böyle bi laf atma çabalarına girmeye gerek yok.

1. Konumuz i5 değilse üzüldüm diye en başta yorum atmana gerek yok.

2. Tam tersi bende AMD kullanıyorum, merakından soruyorum hemen böyle bi laf atma çabalarına girmeye gerek yok.
Benmi laf atma çabalarına mı girmişim sen içinde cümlede geçmeden bir ürünü çıkartıyorsun. Ben cümlede yok dediğimde sataşmamı oluyor ?

Belki adam G4560 alsaydın iyiydi diyecekti ekran kartını besler hemde ucuz diyecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…