i5 7400 ve RX 470 Sistem Ekrana Görüntü Gelmiyor

temuralituzer

Hectopat
Arkadaşlar benim anakartım bozulmuştu, yeni anakart aldım MSI B250M Pro-VD. Şu an görüntü alamıyorum, RAM'i, işlemciyi görmüyor. Speaker'dan hata vermiyor. Hatta RAM'i çıkartıp speaker takınca bile ötmüyor. 2 tane bilgisayarcıya götürdüm biri güç kaynağından sorun diyor, biri anakartın problemli diyor. Anakartımı daha 4 gün önce Vatan internet sitesinden aldım sıkıntı olacağını sanmıyorum, anakart LED'leri yanıyor. Normalde PC 600 watt Zalman güç kaynağı kullanıyor bilgisayarcı ekran katını çıkarınca 500 watt yeter dedi. Test etti yine onboard'dan görüntü vermedi.

Sistemim:
  • MSI RX 470 Armor 4 GB OC ekran kartı
  • i5 7400 işlemci
  • Corsair valueselect DDR4 2133 MHz RAM
  • MSI b250m Pro-VD anakart
  • Zalman z3 Plus 600W kasa
  • WD 1 TB harddisk
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun, bir de Ali Güngör ve Recep ağabeyi etiketler misiniz?

5A3FB5A2-777B-45E2-8F89-6C40E6707190.jpeg
33E44537-D49C-4FE9-AB4D-9B774E4112B2.jpeg

Arkadaşlar benim anakartım bozulmuştu, yeni anakart aldım MSI B250M Pro-VD. Şu an görüntü alamıyorum, RAM'i, işlemciyi görmüyor. Speaker'dan hata vermiyor. Hatta RAM'i çıkartıp speaker takınca bile ötmüyor. 2 tane bilgisayarcıya götürdüm biri güç kaynağından sorun diyor, biri anakartın problemli diyor. Anakartımı daha 4 gün önce Vatan internet sitesinden aldım sıkıntı olacağını sanmıyorum, anakart LED'leri yanıyor. Normalde PC 600 watt Zalman güç kaynağı kullanıyor bilgisayarcı ekran katını çıkarınca 500 watt yeter dedi. Test etti yine onboard'dan görüntü vermedi.

Sistemim:
  • MSI RX 470 Armor 4 GB OC ekran kartı
  • i5 7400 işlemci
  • Corsair valueselect DDR4 2133 MHz RAM
  • MSI b250m Pro-VD anakart
  • Zalman z3 Plus 600W kasa
  • WD 1 TB harddisk
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun, bir de Ali Güngör ve Recep ağabeyi etiketler misiniz?

Eki Görüntüle 387444Eki Görüntüle 387445
RAM slotu yanlış gibi duruyor onu değiştirdiniz mi? Bir de CPU fanını çıkarmış şekilde çalıştırın sonra tekrar takın. Anakartın kutusunu faturasını herşeyini yanınıza alın en yakın Vatan Bilgisayar mağazasına gidiniz. Size daha hızlı yardımcı olacaklardır. Başka bir sıkıntınız yok tahminimce.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı