İ5 7400 ve RX 480 8GB Sistem

huzo

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yakın bir zamanda bir sistem toplamayı planlıyorum şu an için sistem böyle şekillendi değiştirmemi öndereceğiniz bir parça var mı? Bilgisayarı oyun için ve yazılım için alıyorum(visual studio, adobe vs.), bundan önceki bilgisayarım baya bir kötü olduğu için SSD'siz de yaşarım beklemek benim için sıkıntı değil :D

Not: Bütçeyi zar zor buralara getirdim daha fazla arttıramam.

Not2: ASrock anakart alana monitörde sepette indirim olduğu için yukardaki ve aşağıdaki fiyatlar farklı, aşağıdaki fiyat geçerlidir:

Eki Görüntüle 219183
SADADSADSA.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ara Toplam2.881,58 TL
Toplam KDV518,69 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.400,27 TL
[TBODY] [/TBODY]

Aynı sistem aradaki fiyat farkına bak.

Ara Toplam2.881,58 TL
Toplam KDV518,69 TL
[TBODY] [/TBODY]

@BERWAR hangi site acaba? Mobilden göremiyorum fiyatlar cok uygun duruyor.

'
Ara Toplam2.881,58 TL
Toplam KDV518,69 TL
[TBODY] [/TBODY]
@BERWAR'ın önerdiği sistem gayet mantıklı ve daha ekonomik. Alacaksanız önerdiği sistemi almalısınız.

Dediğim gibi Battlefield 1 ve GTA 5 gibi oyunlarda hafifte olsa darboğaz olabilir. Ama 60 FPS üstünde olur. :) Battlefield 1'de sis atıldığında 60'ın altına düşerse şaşma. :D

Yukarıda önerilen sistemin yanına SSD almanızı ve monitör olarak da gene aynı model olan VX2257-VX2457 almanı öneririm. Ayrıca RX 4xx serisinde Gigabyte modeller soğutma konusunda kötü diye yorumlar okumuştum. Bir iki bilgisine güvendiğim kişi de bunu söylemişti. Onun yerine başka bir marka tercih edilebilir.

Yok hocam yapmaz bence.
Bellek tarafında olabilir. Arkadaş bu konuda sıkıntı yaşadı çünkü.

Ara Toplam2.881,58 TL
Toplam KDV518,69 TL
[TBODY] [/TBODY]
Öncelikle önerin için teşekkür ederim, ancak benim topladığım sistemde monitör dahil, ram 16gb ve bildiğim kadarıyla amd ve sapphire birlikte çalıştığı için sapphire'in amd ekran kartları daha stabil çalışıyor, sizin sisteme alacağım monitörü ekleyince 850 tl daha ekleniyor sistemler arasındaki fiyat farkı 200tl civarına düşüyor ve seçilen anakartdan dolayı 150 tl indirimden yararlanamıyorum birde sizin seçtiğiniz anakartda crossfire desteği yok sanırsam biliyorum yüksek bir ihtimal ile crossfire desteğine ihtiyaç duymayacağım ama bir ihtimalde olsa avantaj sağlamıyor mu? birde benim sistemimde ayrı bir işlemci soğutucusu ekli onuda gözden çıkarıp fiyatı düşürebilirim, yoksa yanlış mı düşünüyorum?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı