MehmetAkkas06

Hectopat
Daha fazla  
3 ay sonunda toplamış olduğum bilgisayar sizce nasıl olmuş? Yaklaşık olarak 3400 TL civarı tuttu (Monitör dahil değil). Değer mi değmez mi? Oynayacağım oyunlar GTA 5, CS:GO, Far Cry 4, ETS 2 gibi oyunlar. Sizce yeterli midir? Görüşlerinizi bekliyorum.
  • İşlemci : Intel Core i5 7400
  • Ana Kart : Asus Maximus VIII Gene
  • Ekran Kartı : Asus Strix Gaming RX 460 4GB
  • RAM: 8*2 16GB DDR4 RAM
  • PSU : Corsair VS650
  • HDD : 1TB
  • SSD : 240 GB Sandisk
  • Monitör : Samsung 226 BW 2 Ms

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun güle güle kullanın sistem iyi olmuş ancak neden Ryzen kullanmadınız? Bir sebep var mı yoksa İntel'den mi şaşmak istemediniz? Yazarsanız sevinirim.

RX 5** serisi varken gerek yoktu aslında 4** kart almaya. STRIX RX 4** serilerinde sorun çıkma olasılığı yüksek oluyor. Keşke MSI RX 4** serisine veya RX 5** serilerine baksaydınız.
Veya GTX 1050 Tİ gibi bir kart da olabilirmiş.

Hayırlı olsun güle güle kullanın sistem iyi olmuş ancak neden Ryzen kullanmadınız? Bir sebep var mı yoksa İntel'den mi şaşmak istemediniz? Yazarsanız sevinirim.

Teşekkür ederim Intel'den şaşmak istemedim yıllardır intel kullanıyorum memnunum.

Hayırlı olsun diyebileceğimiz bir şey yok , keşke sosyalde konu açsaydınız 3400tl ye kat kat iyisi toplanabilirdi ama güzel sistem hayırlı olsun.
Eyvallah.

RX 5** serisi varken gerek yoktu aslında 4** kart almaya. STRIX RX 4** serilerinde sorun çıkma olasılığı yüksek oluyor. Keşke MSI RX 4** serisine veya RX 5** serilerine baksaydınız.
Veya GTX 1050 Tİ gibi bir kart da olabilirmiş.
Ne gibi sorunlar çıkartıyor mesela ?

1060 veya 570 sistem toplardınız hocam bence pek iyi değil.
Ben ekran kartını sıfır olarak arkadaştan çok uygun bir fiyata aldım o nedenle diğer ekran kartlarına çok bakamadım.

Ya şimdi birileri gelip SSD'siz PC olmaz diyecek ama eğer ekran kartına verilecek para yoksa 8GB RAM'de SSD'de çıkarılır bu PC'den. Ek olarak neden o anakartı seçtin ?

Anlamadığım ana karta neden o kadar bütçe ayirdiniz. Onun yerine anakarttan kısıp ekran kartına takviye yapmak daha mantıklı olmazmkudi sonuçta oyun için toplamissiniz. Yinede hayırlı olsun iyi günlerde bol fpsli kullanmaniz dileğiyle

Anlamadığım ana karta neden o kadar bütçe ayirdiniz. Onun yerine anakarttan kısıp ekran kartına takviye yapmak daha mantıklı olmazmkudi sonuçta oyun için toplamissiniz. Yinede hayırlı olsun iyi günlerde bol fpsli kullanmaniz dileğiyle
Saol Ama ekran kartı dediğim gibi sıfır olarak piyasa fiyatından 350 TL ucuza aldım 450 tl 500 tl verip bir üst modelini almak pek mantıklı gelmedi.

Kkonu açsaydınız daha iyi olabilirdi. i5 yerine R5 1400 seçmek daha iyi olabilirdi aslında ama hayırlısı olsun ne diyelim
İntel'den şaşmak istemedim açıkcası :) saol.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı