A Ahmetttttttttt Decapat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 38 22 Ocak 2020 #1 Merhabalar arkadaşlar Asıl işlevi muhasebe ama şöyle az buçuk CS:GO oynatsa hoş olurdu benim asıl öğrenmek istediğim bu paraya değer mi? Intel i5 750 + 4 GB RAM + 320GB HDD + 250W turbox kasa 2 GB R7 240 64 Bit ekran kartı (1138 TL) Bu arada CS:GO'yu da en düşük ayarlarda 60 FPS üstü alsam yeterli. Bir de kargoyla PC almak mantıklı mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Site linki: Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11 Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2020
Merhabalar arkadaşlar Asıl işlevi muhasebe ama şöyle az buçuk CS:GO oynatsa hoş olurdu benim asıl öğrenmek istediğim bu paraya değer mi? Intel i5 750 + 4 GB RAM + 320GB HDD + 250W turbox kasa 2 GB R7 240 64 Bit ekran kartı (1138 TL) Bu arada CS:GO'yu da en düşük ayarlarda 60 FPS üstü alsam yeterli. Bir de kargoyla PC almak mantıklı mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Site linki: Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11 Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 23 Ocak 2020 #2 Değmez, bir yerlerde size sorun çıkaracak. Muhasebe işleri gibi önemli dosyaları emanet etmek olmaz. PSU en önemli parça ancak kalitesiz ve HDD en az 6 7 senelik. Biraz daha bütçe koyarak APU sisteme geçebilirsiniz, 2. el en iyisi olacaktır.
Değmez, bir yerlerde size sorun çıkaracak. Muhasebe işleri gibi önemli dosyaları emanet etmek olmaz. PSU en önemli parça ancak kalitesiz ve HDD en az 6 7 senelik. Biraz daha bütçe koyarak APU sisteme geçebilirsiniz, 2. el en iyisi olacaktır.
E emrhndgn Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2020 #3 Bence de risk almaya değmez. Cs goda da sorunlar yaşarsınız o sistemle